Regisztráció Blogot indítok
Adatok
doktornyócker

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kiemelkedően fontos döntés előtt áll a Nagyvezér, márciustól végre teljesen lenyúlhatja a Magyar Nemzeti Bankot is a magát kétharmadnak nevező törpe kisebbség. Jönnek is szépen a tippek arról, hogy kik az esélyesek a kamatcsökkentést csak elméletben ismerő offshorelovag…..
doktornyócker 2013.01.02 19:30:38
@Lemanto:
a kétharmad az átszavazó szocialistákkal lett meg, akik meg akarták büntetni a Gyurcsány garniturát....
Kis piac vagyunk, oké, tudjuk, de az  azért kicsit fura, hogy az X-Faktor döntőjében Csobot Adélon látott ruha a The Voice egyik versenyzőjén is ott figyel, hát ennyire nincs egy rongy sem a sztájlisztok saját szekrényében? Vagy van egy központi jelmezraktár, tessél adni egy…..
doktornyócker 2012.12.22 09:02:26
Alaphangon semmi problémám a bankokkal. Majdnem ugyanolyan szereplői a piacgazdaságnak, mint például a fogkrémgyártó cégek. Céljuk a lehető legnagyobb profit elérése, az pedig, hogy mennyire kurvulnak el, a szabályozók felelőssége. Van persze egy különlegességük: jól működő…..
Van egy sztorija a magyar egészségügy helyzetéről? Megváratták, félrekezelték, megalázták, vagy ellenkezőleg, csupa jót tapasztalt? Küldje el történetét a praxisblog@yahoo.com címre.   Tisztelt Olvasók!   Sajnos nekem is van rossz tapasztalom a magyar…..
Miután lett hűtőnk, internetünk, semmi sem gátolt meg abban, hogy kipróbáljam az internetes vásárlást. Nem az Ebay-re gondolok, hanem az élelmiszer vásárlásra. Írtam már arról, hogy vannak nagyobb áruházak, ahol már jártunk. De sose volt jó az a része, hogy amikor fizettünk…..
A nemzetközi helyzet egyre fokozódik, így a magyar szcientológusok valamelyik PR-géniusza elérkezett látta az időt arra, hogy ezzel az újsággal próbálja meg felvenni a harcot a rossz hírek áradata ellen. Ezzel a kísérőlevéllel ment ki ez a rendkívül színvonalas magazin az…..
 Hollywood egykori üdvöskéje, az amerikai álomcsaj és Mágenheim Julcsi most a legújabb celebrobbanás. Válik, bazmeg.A vadászrepülők királya, a hapcientológia jelképe, Tom Cruise - aki állítólag az Eiffel-torony tetején kérte meg a kezét -, már nem kell neki. Túl sok volt a…..
doktornyócker 2012.07.05 21:24:15
@szanalmas:
elvonatkoztatva tom cuise-tól és katie holmes-tól, a posztoló klinikai eset