Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JF

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán Viktor méltó módon válaszolt az amerikai Kongresszus 50 képviselője által június végén írott levélre.  Mármint hozzá méltó módon. A képviselők alapvetően a Jobbik mindennapi antiszemita és cigányellenes kirohanásait sérelmezték, illetve hiányolták, hogy a magyar…..
JF 2012.07.05 10:15:29
@maroz: Mindent elolvasok, ha van rá időm. Ma éppen van. Egyébként a fideszkontroll nálam azt jelent, hogy én nem titkoltan fideszes (szimpatizáns) nézőpontból elemzem a Fidesz illetve a jelenlegi kormány egy-egy intézkedését.
JF 2012.07.05 10:33:09
@maroz: Most azt hiszed, hogy ez (ti. a válaszod) okos és ügyes tromf volt, nem igaz?
Pedig a kérdéseidre borzasztó egyszerűen lehet válaszolni. Btw, ha ez a poszt "a magyarok szégyene etc." értékes, okos és minőségi, akkor inkább nem szeretnék.

Még valami: eleve az ilyen dumák, hogy "emiatt rajtunk röhög a világ" meg, hogy "XY megint leégetett bennünket a világ előtt" és ehhez hasonló költői túlzások nagyon-nagyon sokat rontanak minden ilyen poszt értékén véleményem szerint. Tudod, ez a Mónika Show szintje: "elmondom ország-világ előtt stb"
JF 2012.07.05 12:56:44
@maroz: Ismerem a Mónika show műfaját, de ez nem jelenti azt, hogy rajonganék érte.

Ami az én blogomat illeti, mindössze két posztot írtam eddig, néhány napja indítottam csupán és igen, megpróbálok olyan posztokat írni, amiket esetleg mások is elolvasnak, persze lehet, hogy ez nem sikerül.
Dávid Ibolya a focihoz nem értett, jelenlegi kormányunk láthatóan a történelmi ismeretektől idegenkedik. Navracsics Tibor  miniszterelnök-helyettes a ma reggeli ATV-interjújában arra a kérdésre, mi a véleménye Nyirő József újratemetésének ügyéről vagy a…..
JF 2012.07.04 18:05:08
@lfleto: Valóban a népi-urbánus vita van itt inkább felmelegítve. Csodálom, hogy Németh Lászlóra, Nagy Lászlóra, Illyés Gyulára még nem adták ki a kilövési engedélyt.
JF 2012.07.04 18:21:28
@No_Fidesz_No_Problem: Mert az EZO Tv-ben ti vagytok. Szerintem összekevered a helyzeted a Gyurcsány alatt működő Szilvássy-féle kormányzati jósdával: index.hu/belfold/0530josda/
JF 2012.07.04 18:30:53
@chipanddale74: Ezt hogy érted?
Orbán a Parlamentben ma délután leverte a Gonosz Birodalmát. A hét végi EU-csúcsról szólva kihirdette, hogy a Kohéziós Alap forrásainak visszaadásával az EU írásban bocsánatot kért Magyarországtól, egyben pedig szentesítette mindazt, amiért az elmúlt időben kritizált…..