Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rosa di Monte Carlo

6 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Izgalom és mozgalom A Droidpárt 2013.01.08 08:00:00
A Civilek az Igazságosabb Társadalomért és a Minden Földi Jóért számos más civil szervezettel és egy-két párttal is együttműködött. Ilyen volt például a Droidpárt. A Droidpárt elvileg kommunistának mondta magát, gyakorlatilag viszont egy érdekes ideológiai katyvaszt…..
Izgalom és mozgalom A Hangyák 2013.01.07 10:58:41
A tagság fennmaradó hányadát a Hangyák alkották. Mégsem várhatjuk egy egyetemi oktatótól, hogy kiálljon a Nyugati aluljáróba szórólapozni, az ugyanis egy ilyen nagy embernek rettenetmód derogálna. A Hangyák közül kétfajta volt. Az egyik fajta az Egységsugarú Retardált Tag…..
Az Entellektüelek egyik másik fajsúlyos képviselője Szőrénszőr Tejbajszán professzor úr volt. Tejbajszán professzor úr volt a nemzetközileg elismert szaktekintély*, aki Nyugatról tért haza, hogy itt, Magyarországon terelgethesse a proletariátust a szebb jövő felé. Hogy…..
Hogy kik alkották a derékhadat? Ez esetben mindjárt két csoportot különböztethetünk meg: az Entellektüeleket és a Hangyákat.Az Entellektüelek adták dicső szervezetünk szellemi tőkéjét. A mozgalom másik emblematikus arca Istencsászár tanár úr volt. Istencsászár tanár úr…..
A szabad véleménynyilvánítás és gyülekezési jog demokratikus hazánk Alaptörvényének egyik legüdvözítőbb vívmánya. Nagyon örülök, hogy minden honfitársamra kiterjed, de pont nagyszerűsége miatt nem túl elegáns visszaéljél eme csodálatossággal. Nézzük meg, milyen…..
Rosa di Monte Carlo 2012.09.16 12:53:41
@baucis:

A gyerekbántalmazás ugyanarról a tőről fakad, mint a nőverés. A patriarchális társadalomban a férfi az egyedül lehetséges szubjektum, a család feje, az egyedül kompetens döntéshozó, mindenki más alsóbbrendű lény, aki azért van, hogy a teremtés koronája kiteljesedjen. Ebből a szemléletből egyenesen következik az, hogy a férfi csicskáztathatja a család többi tagját, ebből pedig az, hogy nyugodtan föltörölheti vele a padlót - és amikor felelősségre vonják, a család szentségére hivatkozzon.
Rosa di Monte Carlo 2012.09.16 13:21:01
@baucis:

Ha megnézed a kommentlistát, magad is láthatod, hogy sok nő sajnos egy az egyben átveszi a patriarchális értékrendet. (Baszatlan picsázza a feministákat, mentegeti a nőverő férfiakat, veri a gyerekét stb.)
A gyermekek elleni erőszakra persze ezzel együtt sincs mentség.
Világmegváltó ténykedésemet a Civilek az Igazságért, Szabadságért és a Társadalmi egyenlőségért Alapítvány (CISzTA) keretei között kezdtem el. Ebben a mozgalomban a tagság két csoportra volt osztható; a kirakatértelmiségre, akik a tévéinterjúkon és a nyilvános…..
Izgalom és mozgalom Beköszön 2012.07.01 19:36:00
Sok helyütt megfordultam már életemben, de annyi unwarranted self-importance-ban szenvedő nagyképű fasszal, annyi kisstílű, faszari tetűvel, és annyi analfabéta retarddal, mint a magyar szélsőbal berkein belül, sohasem találkoztam. Csoda-e, hogy igen hamar eljutottam arra az…..