Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mikka02

0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbiakban a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) tegnapi hozsannája közleménye olvasható. A pirossal szedett szöveg a szerző meglátásait tartalmazza.  Rendőrségi túlkapás miatt marasztalták el Strasbourgban Magyarországot, közölte a Társaság a Szabadságjogokért…..
mikka02 2012.07.14 14:11:45
@agresszív kismalac: Tényleg?

agressziv malac : "Mert az elmúlt huszonévben olyan szinten sikerült elbizonytalanítani a rendvédelmi állományt, hogy indokolt esetben sem mernek (normális országban elvárható módon) fellépni."

Tiszalúcon mindennek az ellenkezője történt, mertek -› tehát ott nem voltak megfélemlítve, elbizonytalanítva -› tehát tudták, hogy szabad brutális gyökérként intézkedniük.

Hogyan olvasnád másként az okosságaidat?
mikka02 2012.07.14 14:56:11
@agresszív kismalac: és ezt elnézed? ezt nézze el a bíróság? ez ne legyen büntetve? ez jó? ezt hagyjuk? (csak mert cigányokról van szó)
mikka02 2012.07.14 18:55:39
@agresszív kismalac: úgy, hogy nem voltál a helyszínen és nem folytattál kihallgatásokat, szerinted a csaknem 40 éves személyes tapasztalatod látatlanba többet ér mint a "megélhetési jovédő" TASZ által kezdeményezett vizsgálat? Mondjuk annyit, simán, mint a magyar bíróság, ami viszont lófaszt sem. Még szerencse, hogy óhajod egybecseng Strasbourg óhajával. (milyen post készülne, ha nem?) Hogyan is lehetne másként, hiszen bizonyítani maximum úgy lehetne, ha lenne felvétel arról, hogy intézkedés közben üvölti a rendőr, hogy mindez azért, mert cigányok vagytok...