Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mentalita

9 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az élet súlya A kirándulás 2012.08.20 13:52:48
Szentendrére mentük, egy kis szigetre, ahol egy kempingben volt a szállásunk. Csodálatos és kifejezetten romantikus hely, legfőképpen nyári éjjeleken. Mikor a kellemes hűs időben a homokos Duna-parton a tábortűz mellett, a víz hullámain ragyogó holdfényt és a tiszta égen a…..
A Magyarország - Izrael barátságos válogatott-mérkőzés, ahogy én láttam... Szerda este sör hiányában kivételesen jeges teával ültem le az agyszipolydoboz, közismertebb nevén televízió elé, hogy megtekintsem a már önmagában nevetséges párosítású válogatott mérkőzést.…..
Megkezdődött az újabb tanév. Nekem és barátaim számára, ez az ötödik osztály kezdetét jelentette és azt, hogy felső tagozatosak lettünk. Minő meglepetés, már az első tanítási nap elég érzelemdúsra sikeredett. Osztályfőnökünk közölte, hogy egy fővel kevesebben leszünk…..
Az élet súlya Szösszenet 2012.08.04 13:16:15
Az újabb nyári vakációt szeptembertől követte a következő, negyedik tanév. Ez volt az, az év, amelyik a leggyorsabban eltelt az alsó tagozatos évek közül. Örültünk neki, mert már nagyon vártuk, hogy végre felsősök legyünk. Még akkor is, ha az még több kötelezettséggel és…..
Az élet súlya Az ifjú Casanova? 2012.07.29 18:06:54
Továbbra is minden szép és jó volt számomra, Jánost leszámítva. Így érkeztünk meg a tanév feléhez. Mi diákok izgatottan vártuk ezt az időszakot, hogy megkapjuk a féléves bizonyítványt, melyben a tanárok értékelik a teljesítményüket. Bár mindig voltak, akik kevésbé…..
Az élet súlya Becsengettek 2012.07.22 13:13:00
Eljött szeptember első napja, mikor országszerte a diákok egy újabb tanévet kezdenek az iskolákban. Legyen az kisiskolás vagy idősebb középiskolás. Végül eljött ez a nap is. Ismét kezdődött a jól megszokott reggeli procedúra. Korán kelés, mosdás, fogmosás, felöltözés és…..
Nem mindenki nyugatra megy – kezdte írását Jani haverja, aki első látásra egészen különös helyen keresi a boldogulást: Albániában. Egy olyan országban, ahol (szerzőnk szerint) tejből van a tej, ahol a család szent és ahol a nyugdíjasok a nyugdíjemelés ELLEN tüntettek. Szóval…..
Éltük az óvodások gondtalan, vidám életét. Játék játékot követett, rengeteg dolgot megtanultunk, köztük nagyon sok gyermekdalt és még idegen nyelvet is persze csak alap dolgokat, szavakat, számokat. Szó szerint csupa móka és kacagás volt az életünk. Leginkább nekem, hisz…..
Remekül teltek a napok, a hetek, és a hónapok, valósággal repült az idő. Ám egy nap mintha megállt volna az idő. Történt ugyanis, hogy játék közben az udvaron találkoztam egy velem, egykorú kislánnyal. Persze voltak már lány ismerőseim sőt barátaim is, akikkel játszottam,…..
Az élet súlya A kezdet kezdetén! 2012.07.01 13:20:00
Történetem 1988-ban kezdődik. Ekkor láttam meg a napvilágot egy hideg téli napon. Csak úgy zengett a kórház a hangomtól. Szüleim már nagyon vártak és szeretettel fogadtak, hisz első szülött gyermekük voltam. A család apraja nagyja pedig sietett a kórházba, nagy boldogan. …..