Regisztráció Blogot indítok
Adatok
liderc74

5 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Tapasztalataink alapján egyre többen vásárolnak otthonra kisebb-nagyobb méretű szalagfűrész gépeket. Szerencsés esetben ezt új gép vásárlása esetén meg lehet tudni a használati utasításból. Használt gép esetén már egészen más a helyzet. Ha ott van aki dolgozott a…..
liderc74 2016.11.16 14:43:26
@kexflow: Először is bocsánatot szeretnék kérni a késő válaszért. A lap pihentetése tényleg nagyon jó 2-3 óra folyamatos használat után. Ha előbb kopik el az éle és nem vág akkor természetesen előbb jó levenni. De ha 2-3 óra használat után az élet még jónak itéli meg mehet tovább a lap pár óra pihentetés után. Ha ideálisak a körülmények akkor napi három lappal le lehet dolgozni 8 órát és elég csak a nap végén leélezni mind a három lapot a másnapi használatra. Remélem tudtam segíteni. További szép napot.
Számos tűzifát árusító cégnél jártam és a megfelelő szalagfűrész kiválasztása mellett sokat érdeklődtem miért  jobb szalagfűrésszel vágni mint bármi mással. A nagy különbség a fűrészpor mennyiségében van.  Ahol a rönköket körfűrésszel vagy láncfűrésszel…..
Először is tisztázzuk mi az a fogosztás. A két fokhegy közötti távolság milliméterben.   A fogosztást többféle szempont alapján jó kiválasztani. 1. A fa típusa: -keménysége -nedvességtartalma                            - 2. A vágás iránya: - hossz…..
Múlt héten a szalagfűrész vastagságának fontosságáról írtam:   A másik szorosan hozzá tartozó paraméter a lap szélességnek kiválasztásában  most szeretnék segítséget adni. Biztos sokan tapasztalták már, hogy a szalagfűrész lapok egy adott vastagságához több…..