Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Győző (időgazdálkodás)

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy kedves ismerősömtől hallottam egyszer az alábbi megállapítást, aki egy nemzetközi kozmetikai cég hazai leányvállalatának vezetője: Mindenki pótolható. Az más kérdés, hogy hány emberrel... Egy életből vett tapasztalat miatt viszont kiegészíteném a fentieket: ...és…..
Győző (időgazdálkodás) 2014.10.01 12:54:55
A probléma teljesen valós, mindenki esetén. Egy lehetséges megoldás erre a JustDoo vállalkozás szervező (www.justdoo.hu).
Magyar fejlesztésű feladat és projekt kezelő, ami segíti a delegálást és a csapatmunkát is. A többszintű projekt struktúra és a csatolható file-ok pedig jó alapot ad a céges tudásbázis kialakításához.
Instant kávé   Instant energia, vagy instant hülyítés?   Ha nem hat egész nap, akkor meg mi értelme? Gondolom neked is ismerősek azok a TV reklámok, amik azzal kezdődnek, hogy a "főszereplő" fáradtságtól…..
Győző (időgazdálkodás) 2010.05.20 17:32:19
Ingyen cuccok! Ingyen vitamin. 2009.01.01 08:04:00
Ingyenes vitamin.Itt lehet kérni:www.diamondformulas.com/js_brochure.htm..
Győző (időgazdálkodás) 2010.05.17 12:45:05
Egyre többször találkozom olyan ügyfelekkel, akik meglepődnek azon, hogy mi milyen szisztémával dolgozunk. Pedig véleményem szerint nincsen benne semmi különös, és így kellene mindenkinek hozzáállni az informatikai fejlesztésekhez. Valamiért azonban azt látom, hogy a piacon a…..
Teljesen szimpatikus egy kezdeményezés a Virtuális Börze. Mai napon végre eljutottam odáig, hogy megtekintsem a bemutatóstandot. Még szimpatikusabbá vált.     13:45 körül néztem rá a mailjeimre, ahol a "Ma 14 órakor interaktív standbemutató" cím fogadott a…..
Nagyon sok cég foglalkozik Webáruház készítéssel és elemzéssel is egyszerre. Ilyenkor joggal merülhet fel az emberekben a kérdés, hogy az így elkészült elemzés mennyire "független". A Webáruházelemzés.hu az első független csak elemzéssel foglalkozó fórum erre a…..
Győző (időgazdálkodás) 2010.03.11 09:54:58
Kedves Attila!

Más a nézőpontunk.
Te a fejlesztők szemszögéből nézed a webáruházat, mi pedig kizárólag a VEVŐK szemszögéből.

Így lehet, hogy szubjektívek vagyunk, de kizárólag a vevők irányába. Azt hiszem, egy webáruház üzemeltetőnek ez csak jó, hiszen ő is mindent megtesz a vevőiért.
Ha az elemzéseink után egy olyan webáruházat tud kialakítani, ami a látogatóinak jobb, akkor abból több vevő lesz.

Ezt a szubjektivitást vállaljuk. Ugyanakkor mivel egyik fejlesztőtől sem függünk, így teljesen objektíven elemzünk, és valóban ahogy írtad, nem vesszük (nem vehetjük) figyelembe az adott fejlesztő képességeit.
Mi csak egy szempontot veszünk figyelembe:
Az a változtatás, amit tanácsolunk, az több vásárlót eredményezzen.

Elemzéseink egyébként soha sem minősítik a fejlesztőt, ez nem célunk. Sőt a tanácsaink hatására a fejlesztő további megbízásokat kaphat az átalakításokra.

A fejlesztő (tudom, mert a mi cégünk is fejleszt szoftvereket) sajnos nehezebben tud kívülről rátekinteni a munkájára.
Ezért úgy gondolom, hogy a mi munkánk nem csak az üzemeltetőknek, de a fejlesztőknek is segítséget jelent. Nem tartom azt sem elképzelhetetlennek, hogy egyszer megkeres egy fejlesztő minket mielőtt átadja a webáruházat, hogy nézzük át mi, egy másik szemszögből. Készítsünk még az átadás előtt egy objektív elemzést, mely alapján ő egy jobb áruházat tud átadni.
közröhej Kütyü II 2008.04.21 01:38:00
Újabb hiánypótló termék! Érezted már úgy, hogy tök fölösleges leírni mindent amit a suliban mondank, mert egyrészt úgyse jegyzed meg, másrészt meg amúgy is be kell majd gépelned. Kellett volna egy kicsi, könnyű számítógép, amibe nyugodtan gépelhetsz, de féltél, hogy a…..
Ahogy gondolkoztam a sikeres vállalkozáson, arra jutottam, hogy a témát több törésvonal mentén el lehet választani. Van egyszer maga a személy, jelen esetben a vállalkozó, aki sikeres lehet bizonyos képességei (intelligencia, kreativitás, kitartás, lényeglátó képesség,…..
Egyszerűen meguntam, hogy a Facebookot azért nem tudom rendesen használni, mert nincs fenn elég ismerős. És egy, kifejezetten a közösségekre építő virtuális játéktér csak akkor érdekes, ha vannak is ismerősök, létrejön egy közösség, kifeszülnek az avatarok közt a…..
Győző (időgazdálkodás) 2007.11.14 17:02:36