Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Monrowia

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Keresd a jelet, igyál magyar tejet!" Ez úgy hangzik, mintha egy Ákos-dalszöveg lenne az Ötven című albumról. Hiszen a Jel egyike azon szavaknak - pl. Test, Bűn - melyekre Gödri Bulcsú szavaival elragadja az "alkotói kandüh" a konzervatív rocksámánt. "Én vagyok a Tej, nem hagylak…..
Movie Tank Elhunyt Paul Walker 2013.12.01 15:22:49
Sokkoló hír várta ma reggel a filmvilág ébredését. Tegnap ugyanis autóbalesetben életét vesztette Paul Walker, aki csupán néhány hónappal ezelőtt lépett a negyedik X-be. Szomorú módon ironikus, hogy pont egy autóban ülve érte a halál a színészt, még akkor is, hogyha nem ő…..
Monrowia 2013.12.01 23:38:40
Egyszerűen nem hiszek a szememnek. Szűk egy éve röppent fel először a hír, miszerint Rocky Balboa és a Dühöngő bika, azaz Sylvester Stallone és Robert De Niro összecsapnak egy közös filmben. Akkor jót mosolygott mindenki, és várakozását fejezte ki, hiszen senki sem gondolta…..
„Fontos, hogy az ember jobbá tegye a világot, de legalább ilyen fontos, hogy saját erejéből jusson el a klotyóig.” Kétségtelen, hogy Stephen King a kortárs regényirodalom talán legnagyobb alakja, hiszen regényről regényre bizonyítja, hogy fantáziája korlátlan. Legújabb…..
Subba Ügyfélkezelés: Norbi style 2012.11.05 10:43:31
via  ..
Monrowia 2012.11.05 11:43:42
Mary Harron rendezésének legnagyobb különlegessége leginkább abban rejlik, hogy lényegének meglátása rendkívül nehéz, és lankadatlan nézői figyelmet igényel, hiszen Patrick Bateman különös pokoljárása mennyei élvezetekkel keveredik, az összhatás, és a végkifejlet pedig…..
Kérte: Swarm FÁJDALOM. Nem az a fajta, mikor elesel a biciklivel és levered a térded, vagy mikor reménytelenül szerelmes vagy egy nőbe, vagy mikor összeverekszel valakivel és kórházba kerülsz, vagy mikor súlyos betegségben szenvedve fetrengsz az ágyadban. Nem, a Tirannoszaurusz nem…..
Monrowia 2012.08.23 21:26:17
Kérték: Nagy Ádám, Sh1mmy "Ha kinyírsz egy gyereket, azt semmiképp nem úszhatod meg. Ilyen nincs." Előre érzem, hogy nehéz lesz Martin McDonagh 2008-as rendezéséről írni. Ennek oka, hogy az Erőszakik nagyon tetszett nekem, viszont esküszöm, gőzöm sincs, hogy miért. Ismerem…..
Kérték: nayl, Sh1mmy Christopher Nolant nyilván nem kell senkinek bemutatni, a jelen generáció egyik legtehetségesebb, legkreatívabb rendezője. Mindig eredeti, újító módszerekkel nyúl a filmjeihez, ennek köszönhetőek olyan mesterművek, mint az Eredet, vagy a direktor már most…..
Monrowia 2012.08.21 20:59:51
@Bruse: Azt írtad, hogy a karaktereknek nincs mélységük. Szerintem meg a viszonylag hosszú játékidőnek köszönhetően szépen ki lett fejtve mindkét szereplőnek a motivációja, érezni lehetett a fokozodó rivalizálást, és sérelmeket, ami kialakult köztük.
Monrowia 2012.08.21 21:52:23
@Bruse: Én tiszteletben tartom a véleményeteket, félreértés ne essék.
Kérte: Rolika35 Joel Schumacher nem éppen az a rendező, akit ajnározó megjegyzésekkel, kritikákkal szoktak bombázni, sőt, kifejezetten szeretik bántani a veterán rendezőt, elsősorban természetesen Batman filmjei miatt. Viszont van egy munkája, amit kétségtelenül mindenki elismer,…..
Kolléganőnk, Petra most kezdi a nagy kalandot: jogosítványt szerez, vagy legalábbis megpróbálja. Mivel mostanában többször is foglalkoztunk az autósiskolákkal, az oktatás színvonalával, a szexuálisan zaklató, vagy csak simán türhő oktatókkal, esetleg a távtanulási…..