Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szürke eminenciás (törölt)

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Áder János köztársasági elnök jeruzsálemi beszédében azt mondta, hogy   "A magyar állam nem védte meg a magyar zsidókat a holokauszt idején. Tétlenül nézte, ahogy deportálják és elpusztítják őket." A köztársasági elnök tisztességében és jóindulatában nem…..
Szürke eminenciás (törölt) 2012.07.18 10:31:57
@Régi Péter: köszönöm, ezt akartam mondani magam is.
Miután az Alkotmánybíróság - bár tartalmi ellenérveket is sorolt, de gyakorlatilag formai okokból - eltörölte az állami finanszírozású hallgatók röghöz kötését kimondó rendeletet, a parlamentben ezúttal törvényben kívánják kimondani: a képzést követő húsz évben…..
Szürke eminenciás (törölt) 2012.07.05 18:44:29
@Sir Galahad: van itt egy olyan probléma, hogy amikor beléptünk az EU-ba, akkor a magyar állam vállalta, hogy betartja az EU jogszabályait. Ilyen a munkaerő szabad áramlása is, amire most Orr Bán jó magyar szokás szerint magasról köp.
Értem én, hogy a magyar állam az én adómon képzi ki a fiatalokat, akik elmennek külföldre, de ha ez neki nem tetszik, akkor kérdezzen meg engem, hogy mit szólok hozzá, elvégre az én pénzem van benne a képzésben. És én azt mondom, hogy bátran menjenek, és aki ezt megakadályozza, az nem szerződésszegő, hanem TÖRVÉNYSZEGŐ, aki az EU törvényeivel törli ki a valagát. (Körül kéne nézni a parlamenti vécékben mit használnak papír gyanánt...)
Na most akkor mit tegyen a magyar állam? Először is el kellene gondolkozni, hogy miért nem a francia orvosok jönnek hozzánk dolgozni. Mert ott az autószerelő is többet keres, mint itt egy orvos? Akkor nem kellene tenni valamit a gazdasággal végre? Nem azon kellene dolgozni, hogy az ország élhetőbb legyen? Nem az életszínvonal emelésének módozatain kellene dolgozni a fideszes holdudvar milliomossá tétele helyett?
Á, a fenét, le vagyunk mi szarva. Ahogy Demján mondta:
"a szegénység a legjobb motiváció, s ez a feltétel nálunk is megteremthető".
MEGTEREMTHETŐ, bazmeg! Nem emelni akarják az életszínvonalat, hanem LEVINNI! Legyen minél több szegény az országban, mert akkor az milyen jó lesz! Aztán meg törvényben akarják kötelezni a fiatalokat, hogy maradjanak itthon, beletaposva a nyomorba, a munkanélküliségbe. Mégis, hol élünk? Ki itt a miniszterelnök? Rákosi, Mussolini, Kádár? Miért nem zárják le egyenesen a határokat?
Bár ahogy elnézem jó ütemben haladunk afelé...

@Zuckerbrot: és ha nem kötsz, akkor nem tanulsz, mert nincs rá pénzed. Na elmész ám te is...

@piefke: valahogy így, de ezeknek te magyarázhatsz.

@Kow: ettől félek én is.
Vastagbőr A legújabb csomag 2012.07.02 14:52:00
Tegnap este láttam a HírTv-ben, ahogy Matolcsy arról beszél, hogy "valamikor 2020 és 2030 közöttre Magyarország megkétszerezze, vagyis kb 200 milliárdra növelje a GDP-t". Jót nevettem a 10-20 éves időtartamon, és a hőségnek tudtam be az egészet, de ma azért megnéztem, miről is…..
Vastagbőr Szolgáltak és védtek 2012.07.04 09:01:00
Múlt hét szerdán megszületett az első fokú ítélet a West Balkán-ügyben. A bírónő azonban azt is megemlítette, hogy a rendőrök is mulasztottak, amikor nem mentek ki a telefonhívásokra, amiket csatoltak a peranyaghoz.Vasárnap Morva Krisztina feljelentést tett a legfőbb…..
Szürke eminenciás (törölt) 2012.07.04 12:12:51
@ketroot: ne röhögtess, tudod mennyi cigány dolgozott a bányákban (uránban és szénben egyaránt)? Jó, olyan-amilyen munkát végeztek, alkoholisták voltak, de dolgoztak. Még mindig jobb volt az, mint ami most van.
Szürke eminenciás (törölt) 2012.07.04 12:16:25
@Seduxen (már NEM dr.): hozzá kell tenni, hogy ha nincs személyi sérülés, akkor a rendőrnek nincs beavatkozási kötelezettsége. Ez olyan, mintha egy orvossal veszekednél, de jöjjön ki, mert kicsit fáj a torkod...
Szürke eminenciás (törölt) 2012.07.04 11:29:52
Két BKV-MTI humorcukorka még 2008-ból:Majd eltelt a négy hónap, és meglepetten konstatálták, hogy a Baross térrel még nem végeztek. Kiadtak még egy közleményt.Nos, 2008 októbere már rég elmúlt, és a Baross tér így néz ki. Jelenleg még mindig el van zárva az autósforgalom…..
Szürke eminenciás (törölt) 2012.07.04 11:14:31
@Zöldövezeti: és tedd hozzá, végig kötelező volt az orosz nyelv oktatása az iskolában...