Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Laszlo Zempleni

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   Erdemrendet kapott Takaro Mihaly "irodalomtortenesz".  Takaro volt az a kis pollencs, aki orjongve mocskolodott, miutan Kertesz megkapta a Nobel-dijat. Evekkel ezelott mar irtak rola a Magyar Narancsban, igazi komplett bolond irodalmibogarlaszlo. Tudom, hogy most fel kellene haborodnom, de…..
A jobboldali sajtó láthatóan nem tudja feldolgozni, hogy diákok tüntetnek a kormány ellen. Tényleg érthetetlen, hogy miért tüntetnek diákok, ha egy kormány harmadával csökkenti a felsőoktatás támogatását és drasztikusan szűkíti a felvételi lehetőségeket és az…..
Tovább gyűrűzik a földügy, kedves Feleim. Az első fideszes fecskék már menekülnek a népharag elől, de van aki kitart. Mit kitart, ő az Ángyán székét fűrészelő legény a gáton, vagy éppen a hírtévében sóhajtozó, bánatos bulldog fejjel picsogó ártatlan áldozat, akit…..
Laszlo Zempleni 2012.06.30 16:45:15
Ritkán olvasok vörös-zsidó blogokat.

Nem azért, mert a mondanivalójukra nem lennék kíváncsi. Hanem, mert ezek egy kultúrember számára undorítóan közönséges, izgága mocskolódással, nyáladzó hazugságokkal vannak tele. A piaci légy szemtelenségével szajkózzák véleményük megfellebbezhetetlenségét. Ahogy egy jó vörös-zsidó „véleményterroristához” illik….

Nem véletlenül hangsúlyozom, hogy a vörös-zsidókról, és magyar társaikról, a hazaáruló internacionalista söpredékről, beszélek.
A magyar zsidósággal ugyanis semmi baj. Már Vereckénél is velünk jöttek a zsidó kereskedők, majd a későbbi évszázadok során is együtt éltünk jóban-rosszban, együtt harcoltunk a szabadságharcainkban, például 1848-49.-ben, és 1956.-ban is. Izraelita vallású, igaz magyar emberek. Senki nem bánthatja őket!
A Mária Terézia által betelepített galíciai kazár-zsidó horda veri itt a nyálát már 1919 óta. Legalább annyi kárt okozva a magyar zsidóságnak is, mint az egész társadalomnak.. A kohnbéla-félékről, a véreskezű hóhérokról, és mai vörös-zsidó ivadékaikról, a tolvajokról, az ország szétrablóiról beszélek.

Erre a varánusz-féle mocsadékra se jöttem volna be, de egy keresőben Tállai András neve véletlenül ide vezetett.

Nahhhh. Ennek a varanusz nickű lófurulyának a nyáladzó fröcsögése tipikus példája a fentebb említett csatornatöltelékek „megnyilatkozásainak

Tállai András nagy megbecsülésnek örvend Mezőkövesden. A matyók nem arról híresek, hogy befogadóak lennének. Nehezen fogadják be a máshonnét idekerülő „gyüttmentek”-et. Tállai azonban elérte, hogy 1998.-ban a körzet parlamenti képviselőjévé válasszák. Akkor, listán bekerült egy MSZP-s is innen a pártlistán, de az olyan „maradandót alkotott” a parlamentben, hogy most hirtelen eszembe se jut a neve… Tállai azonban az óta is, minden alkalomban már az első fordulóban olyan fölénnyel nyert, hogy második fordulóra itt sose volt szükség …. 2002.-ben a mezőkövesdi polgármesteri székért is indult, és nyert az előző polgármesterrel, egy részeges vörös-zsidóval szemben. Polgármesterként nyert 2006-ban, és 2010.-ben is. Államtitkári kinevezésekor összeférhetetlenség miatt lemondott polgármesteri székéről.

Tállai ezalatt a pár év alatt olyan sokat tett Mezőkövesdért, hogy a város arculatát teljesen megváltoztatta. A szürke „szocialista” mezővárosból egy nagyon szép, lakható, jelentős idegenforgalomra is sikeresen pályázó polgárváros lett. Fejlődése jelenleg is töretlen.

De, lám, felbukkan a szennycsatornából egy „bátor”, 126. senki, koszos vörös-zsidó, és elkezd Tállai ellen nyáladzani. Hozza magával a fél analfabéta, szellemi toprongy „hozzászólóit” is… Elvannak így, a beltenyészetükben együtt, egymást biztatva…Mások számára viszont hörgésüknek annyi súlya sincs, mint a lepkefing.

Megjegyzem, ritkán látni ennyire félelmetesen buta, elképesztően idióta, tahó szövegelést még más vörös-zsidó szájtokon is…!

Nos, elvtárskáim!
Van egy javaslatom. Menjetek el Mezőkövesdre. Ott olvassátok fel amit Tállairól ezen a szájton ajvékoltatok.

Visszaútra már ne tankoljatok, ne vegyetek jegyet. Kárbaveszene….

Varanusz! Néked meg a fajtádnak azt javaslom, az idén már mosakodjatok meg végre, mert bűzlik tőletek fél Európa!