Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aim-120

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két eszméletlen jó videót kaptam Memphistől és Kextől. Az elsőben egy érdekes BMX-Challenge-et csodálhatunk meg, a másodikba meg becsempészték (igen ötletesen) az egyik legviccesebb magyar internetvideót(szerintem). Nagy kedvencem, így prezentálva meg még tutibb! Köszönöm…..
Öhh, vegyük Roxy-sra :D"Itt vannak ma MA legjobb slágerei csak nektek embertervez-től itt a Junioron!"TÖRÖLT VIDEÓ..
aim-120 2008.02.07 16:42:22
Következő játékhoz megint több videó kell. Az első rész a majdnem 10 percével kész.Kirakjam azt, vagy vártok még pár napot, azt jön a teljes csomag 2 videóval + egy külön összegzős klippel (dark vampires stílusban)? Mert vannak dolgok, amit nem hagyhatok annyiban. Mi…..
Rossz PC Juniorok CS 1.6 RatStyle 2008.02.01 16:02:44
Van benne poén csak hosszú a videó a folytonossághoz képest, de elsőre nagyon jó :)..
Pali újra nekiállt! És megint jó lett!..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.01.22 12:41:20
Következő videó első pár perce már megvan, szóval remélem holnap-holnapután már fenn is lesz. Melózom rajta.Szerintem ez az első olyan játék a sorozatban, melynek egyes pályája kifejezetten élvezetes volt. Mondjuk mit sem ér az egész, ha ott van egy tucatnyi tényező ami…..
Már sokszor láttam ennek a játéknak a borítóját. Ott van pl az EVM akciós játékai között, de valahogy sosem fordítottam meg. Micsoda hiba!Venyi és Sedrien fotózta nekem a piros hipermarketes kiadást és ez a szöveg valami eszméletlen!Aki ezt kitalálta, mehetne Hollywoodba. Egyből…..
Rossz PC Juniorok Live to Win! 2008.01.04 13:05:14
$józsi$ WoW-os bemutatója után sokan kérdeztétek, hogymilyen zene az 1...Live to Win-  Paul Stanley-től, amit a fenti South Park WoW os(10/8) részébe is beletettek, igaz, összevágva.A vágatlan is nagyon jó de sok lett volna, hogy a 30 percből 3 percet ez foglaljon :)..
TÖRÖLT VIDEÓ A sokat vitatott játék by h4tred..