Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tojastojas

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
vid4u.init(320,240,"W97qF890kJ","4O5mKW7UTj",1); 2perc.blog.hu ..
tojastojas 2012.06.29 23:55:34
Már elnézést, de én egy régimódi, a múltban élni próbáló 31 éves srác vagyok. Erősen siralmasnak látom a világban kialakult helyzetet, ahogyan ez a fenti sorokból tisztán kivehető.
Adott egy cselekmény: -rég nem látott családtagok, barátok hogyan örülnek a találkozásnak.
Adott egy réteg, "MI", akik ezeket a képsorokat megnézzük,és saját életvitelünk, lelki, értelmi szintünk alapján egyfajta bírálatot készítünk magunknak, ami egy teljesen természetes emberi dolog, a bírálat durvaságától függetlenül.
A kérdésem tehát a következő:
- Mért hiszi azt valaki, hogy ha egy másik személy más szemmel látja a világot, és ezt közli is, meg fogja tudni változtatni?
- Miért van szükség arra, hogy egy másként gondolkodó embernek írjunk valami cifrát mert nem úgy látja a világot ahogy mi?
- Miért van az hogy szükségét érzik egyesek, hogy egyáltalán írjanak egy olyan embernek aki valami felháborítót, vagy megbotránkoztatót nyilatkozik egy adott dologról,témáról.
("-Most aztán jól megírtam neki!!")
Jómagam sem vagyok szent, mint ahogy senki sem az.
Hogy érthető legyen némiképp: Jobbikos felfogású vagyok.
Elég sok dolgot és kufár etnikumot elítélek, DE nem az összeset. És ha néha valami erősebben megbotránkoztatóval találom szemben magam, akkor is türtőztetem magam, mert mi értelme lenne egy gyökeresen más felfogású ember miatt kikelnem magamból, ősemberi szintre süllyednem?
Adjuk meg emberként a tiszteletet mindenkinek azzal, hogy nem akarjuk megváltoztatni alapvető lényét, és tiszteletben tartjuk a felfogását a dolgokról, mert manapság már csak a saját vélekedést, a saját tudatunkat tudhatjuk a magunkénak.
Tiszteletem hát mindenkinek!
Egy pogány, jobbikos beállítottságú volt katona, aki volt külföldön is, csak belefáradt a sok hazugságba.