Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tamas74

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A TV2 Facebook-oldala szerint  az ország egyik leghitelesebb televíziósa kizárólag a TV2 hírigazgatója, Kökény-Szalai Vivien felkérésére mondott igent. Május 2-tól tehát Marsi Anikó és Gönczi Gábor várja a nézőket a Tényekben. Azt, hogy Marsi Anikó mennyire a leghitelesebb televíziós vagy sem,…..
tamas74 2016.04.26 09:45:33
A múlt hét mással sem volt tele, mint azzal, hogy hány Tények- és egykori Napló-újságíró és tévés hagyja ott a TV2 hírszerkesztőségét, mert képtelenek együtt dolgozni azzal a Kökény-Szalai Viviennel, akit a pletykák szerint Habony Árpád ültetett a szerkesztőség nyakára. Igaz, ezek a tévések úgy…..
Közel tízmilliárd forint került tavaly az MVM-től egy Kapolyi-cég közbeiktatásával egy offshore hátterű vállalkozáshoz, melyet az FTC angol befektetőjének budapesti helytartója, Szász András képvisel Luxemburgban. Az MVM-nél belső vizsgálat zajlik az ügyben, Szász András…..
Véget ért az idei X-Faktor egyik különversenye, hogy Malek Miklós szavaival éljünk, Jimmy fia Krisztián a hangokkal vívott hősies küzdelem végén a fater szellemét megidézve távozott a műsorból, amiben tényleg most énekelt a legjobban egyébként. Jó, Jimmy Még nem veszíthetek…..
Ha érdekel, Randy Atwood-ot különleges tehetséggel áldotta meg az ég. Az amerikai fiú valósággal mágikus erőket birtokol, ha ceruza kerül a kezébe. A mindösszesen 22 éves Randy képes a rajzlapra fényképet megszégyenítő élethűséggel portrékat varázsolni. A fiatal alkotó…..
tamas74 2012.10.11 20:29:52
Miért nem tesz a kormányzat semmit? Miért van az, hogy csak ingatják a fejüket az illetékesek, „akik elmennek, majd 5-10 év múlva visszajönnek”?  Lehet, hogy azért, mert nem érdeke, hogy az elégedetlenek itthon maradjanak?     „2012 elején a felnőtt lakosság 13…..
tamas74 2012.06.29 21:30:31
@szürke_tag: Ne a bérlettel hasonlítsd össze, hanem a fizetéssel. Én 3,5 fél szobást bérelek Svájcban potom havi 450.000 Ft-nak megfelelő Frankért. Ezen felül még így is marad 750 ezer. A fizetés a lényeg, a megélhetés nyugaton alap joga mindenkinek.