Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nickname_

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Egy évig voltunk X-Faktor nélkül, és hazudnék, ha azt mondanám, hiányzott. Ezt a műsort is elérte a végzete: unalmas lett, önismétlő és üres, a közönséget sem érdekelte már annyira, de hát valahol érthető, miért lelkendezne egy Tóth Andi láttán, aki megmaradt a tükör előtt anyja hat számmal…..
nickname_ 2016.09.26 12:20:49
@tnsnames.ora: és visszadseedelni ki fog? ;-D
Komolyan, miért nincsenek nálunk ennyire laza előadóművészek, akiknek AZ A DOLGUK, HOGY LAZÁK LEGYENEK? A DiCapriónak küldött sms meg priceless: Corden elkérte J-Lo telefonját, és lehidalt a névjegyzék celebrengetege láttán, megkérdezte, hogy küldhet-e sms-t valakinek, J-Lo mondta, ja, küldjél, erre…..
nickname_ 2016.03.31 14:00:38
@ScooHu: ott van a cikkben: Szeva, bébi, lazulnék egyet, valami ötlet? Még azon vicceltek, hogy Jlo -you now- from the block:)
nickname_ 2016.03.31 14:28:23
@lilcsi manó: jah akkor sorry, azt nem láttam
Amikor a rém idegesítő pali elkezdte rágni a poharat, már tudtam, hogy helyben vagyunk, a Csillag születik oppardon Got Talent rálépett arra az útra, amit neki szántak a reality formátumgyárakban, és pontosan úgy működik, mint a bikicsunájozásra épített énekes tehetségkutatók.…..
A Nagy Médiaháború hetedik napján az RTL Klub Híradója újabb frontot nyitott, és kicsit megpiszkálta Orbán Viktor lányának esküvőjét is, illetve az ott történt Sajnálatos Események utóéletét, egy olyan csodálatos riportban, hogy azóta is csettintgetünk. Van itt minden, de…..
"A Fidesz-KDNP olyan átütő erejű győzelmet aratott, amelynek jelentőségét ma még fel sem lehet mérni.Magyarország ma a legegységesebb nemzet Európában." - mondta tegnap éjjel Orbán a győzelmi beszédében.Az "átütő erejű győzelem" azt jelentette, hogy elveszítették a 2010-es…..
23:16Orbán nagyon tolja a TV-ben, Semjén vörösre tapsolja a kezét, biztos nagyon megdolgozott az eredményért.Akkor eldőlt minden, szép új korszak kezdődött. Mára ennyi volt, köszönöm a figyelmet. 23:08Átfordult. 5%-on az LMP.22:54LMP 4.91%!22:47A Fidesz 45,73 százalékkal a…..
Ez a legjobb társasházi rezsitájékoztató amit eddig láttam.Minden törvénynek megfelel, minden adatot tartalmaz, tessék kedves lakók, itt a "rezsicsökkentés": kép: sutyerak.tumblr.com..
Nemhiába Pécs a blog kedvenc városa, ismét sikerült előrukkolniuk valami érdekessel. Páva Zsolt előterjesztése alapján adót vetnének ki a távhőről leváló lakosokra, melyet 5 évig kellene fizetni "a más hőellátás igénybevétele és a távhőszolgáltatás igénybe vétele…..
“Nem építünk völgyhidat oda, ahol nincsen völgy, nem építünk alagutat oda, ahol nincsen hegy. A kormány nem pazarol és nem presztízsberuházásokra költ, oda irányítja a forrásokat, ahol azok felhasználására a legnagyobb szükség van.” - lepte meg a XIV.…..
nickname_ 2013.04.12 17:51:56
@Vidéki: túlórázol? pénteken? ;-)
nekem meg 1 kis sunázásra is volt időm mióta itthon vagyok. Javasolnám néked is, nem pedig itt osztani a f..szságokat. Mindenkinek jobb lenne.