Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Noir Minator

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szia Tomi! A mellékelt képekkel szeretnék nevezni a Lifetilt Awardsra, ha lehetséges. A fogyásom január végén kezdődött, azóta 34,7 kg-t adtam le és még 10-15 kg-ot szeretnék, tehát még nincs vége. A blogod elsősorban motiváció számomra, valamint az étkezések alapjait is…..
Noir Minator 2012.09.18 13:41:59
"Február végén a kocsiban ültem és tök véletlen a Juventus rádiót hallgattam.. nem szokásom., de aznap este mégis az ment és pont a LifeT!lt-ről volt benne szó.. nem is kellett több hazaérve egyből megkerestem a blogot. Már az első perctől kezdve éreztem, hogy rossz helyen…..
Noir Minator 2012.09.18 13:16:47
Múlt héten 85 éves korában elhunyt a nagyapám. Megviselt a halála mert nagyon közel állt hozzám, de a temetés még ennél is nehezebb volt, mert bár belül szenvedtem, de ezt kifelé egy pillanatig sem mutathattam. Most már lassan másfél éve játszom azt az embert, aki segít…..
Noir Minator 2012.09.10 10:37:03
LifeTILT A Risztov Éva Sztori 2012.08.18 21:11:45
1 óra 57 perc 18 másodperc. Ennyi kellett hozzá, hogy egy ember élete gyökeresen megváltozzon, és a szakma nagy részének szemében leírt, bukott sportolóból olyan csillag váljon, ami fényesen ragyog, és akihez persze most a legnagyobb kritikusai is közel akarnak kerülni, hogy ők…..
Noir Minator 2012.08.19 22:11:13
www.youtube.com/watch?v=K5yd4mXKqeA&feature=g-sports

Ezek után én pl. nagyon teszek rá, hogy ki mit és honnan másolt vagy nem! Ez volt az egész Olimpia egyik legemlékezetesebb és kiemelkedőbb pillanata. Természetesen a többiek sikereinek is nagyon örültem, de ez az utolsó két perc szerintem mindenkiben megállította 2 percre az ütőt! Bennem biztos...
A világ évszázadok óta értetlenül áll a magyar csoda előtt. A sztori még 896-ban kezdődött, amikor ős apáink , Európa akkori legnagyobb arcai, a Dunát meglátva megálltak szomjukat oltani, és ha már itt voltak le is telepedtek és úgy döntöttek, itt küzdenek majd honért a…..
Az anyák LifeTilt programja l. rész A Követendő Példák Miért van az, hogy némely babakocsit toló, pár hónapja szülő nő úgy néz ki, mint egy lenőtt hajú mocsári teknős ? A válasz egyszerű. Úgy gondolják megtehetik. Azt gondolják, hogy a szülés és a baba felmenti őket,…..
A haverokkal Augusztusban elutazunk 2 hétre nyaralni. A helyszín kiválasztását minden évben általában egy hosszas procedúra előzi meg, mert az egy dolog hogy 5-en vagyunk, de mindenki máshova akar menni. Én ugye Las Vegasban a Stripen akarok meghalni, Dave mindenképpen Dubaiba akarna…..
Valamelyik nap az egyik fórumon egy lány (ki más) kérdését olvastam ami úgy hangzott, „ha figyelek a kalóriára és nem lépem túl az 1.200 kalóriát / nap akkor bármit ehetek?” A kérdés már önmagában is szomorú, de persze ilyenkor igen nagy számban megjelennek a nagy tudású…..