Regisztráció Blogot indítok
Adatok
/nahayder

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mesterházyék vérlázító nyilatkozatai is jelzik, hogy a szoci vezérkarnak is vaj van a füle mögött a fején a simon-ügyben. Mondhatni, hogy ezek a szocik helyből olyan hülyék, mint mások nekifutásból se… Leginkább ez jut az ember eszébe, olvasva az ezerszázalékosan…..
TComment Rossz neked, ha letolsz 2013.12.18 06:34:04
Magyarországon a törvény azokat védi, akik a belső sávban félemlítik meg a többi közlekedőt. Elég, ezen változtatni kell. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
/nahayder 2013.12.18 15:22:21
@Kudawudashuda: Cimbora!Nem akkor észlelem, hanem akkor kezdem előzni!Egyébként köszi a kioktatást, jól a helyemre tettél! :-)
/nahayder 2013.12.18 15:56:06
@Kudawudashuda: Értelek, de ha jóval a manőver előtt már simán látod az irányjelzőmet és a szándékomat, akkor nagylelkűen vagy udvariasan beengedsz!Még fékezdned sem kell, csak egy pillanatra leveszed a lábad a gázről nem pedig odataposol és beijeszted az indexelőt, aki közel azonos sebességgel halad.Sztem egyszerű volna.
Ha már németekkel példálózunk, ha egy német kirakja az indexét, az bizony bemeg eléd és nincs anyázás, mert egy bemutatott középső ujj is sokba fáj.
/nahayder 2013.12.18 16:21:13
@Emmanuel Goldstein: Mindenki hibás,akinek nem legalább 150-200 lóerős a kocsija és van pofája kimenni az autópályára az aszfaltistenei közé. :-)
Amikor hazánkban valaki a fájó torkára egy Negro cukorkát vásárol, lehet nem is tudja, hogy a márka nevének kiejtésekor az Egyesült Államokban elég csúnyán néznének rá egyesek, bizonyos környékeken pedig még ennél is rosszabbul járna. Ezt bizonyítja a rapsztár 50 Cent is,…..