Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gabbe

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha van olyan ezen a blogon, hogy hagyományos bejegyzés, akkor ez a mostani biztosan nem tartozik ezek közé. Korábban azt ígértem, hogy időnként beszámolok majd képviselői tapasztalataimról, egyelőre azonban csak egy saját beszéddel és egy ünnepi beszámolóval terheltem ezt az…..
Érdekes kérdés az, hogy mennyire is működnek még manapság a gyilkos babás horrorfilmek, hiszen valljuk be meglehetősen mosolyra késztető alműfaj ez - na persze Chucky újabb kalandját egyértelműen várom. Carl Watts rendező mindenesetre úgy gondolta, hogy érdemes lehet…..
Az idei év egyik első horrorja volt Az ördög benned lakozik és azt hiszem az egyik legjobb költség-bevétel arányt is tartja a műfajon belül, hiszen a nagyjából 1 millió dolláros büdzsével szemben olyan 53 milliót hozott a konyhára és ezekben még nincs benne a DVD kiadásból…..
Picit sablonos, ugyanakkor egész jó. Röviden így lehetne jellemezni a Truth or Dare című angol horrort. Viszont, hogy ne csak két mondatos legyen az ajánló egy picit bővebben is írnék erről a produkcióról. A történet egy buliban kezdődik, ahol a hangulat jó, köszönhetően a…..
Tales from the blog Axed (2012) 2012.07.08 18:40:00
Az angol horror mindig tud meglepetéseket okozni, ezt szerintem nem is igazán firtathatjuk, hiszen az utóbbi jó néhány évben (és itt tényleg legalább az elmúlt 10 évről beszélhetünk) rendre születtek izgalmas és érdekes alkotások a szigetországban. Sőt olyanok is, amelyek…..
Az ázsiai szigetországból hamarosan egy újabb zombis produkció fut majd be, amely picit eltér az utóbbi időben blogra felkerült baszós-darabolós zombi produkcióktól, ugyanis az Undertaker szegről-végről egy klasszikus zombifilmnek is nevezhető, amely azért egész pofás…..
A Pravda című orosz napilap értesülése szerint az idegenek jelenlétét kutató S.E.T.I. intézet (a földön-kívüli kozmikus mozgásokat, és egyéb csillagközi jelenségeket vizsgáló szervezet ) nemrég három idegen tárgyat - szerintük minden kétséget kizáróan mesterséges és…..