Regisztráció Blogot indítok
Adatok
XakosV

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez itten a magyar Netflix nyitóképernyője, a sorozat a House of Cards, aminek mától mind a négy évada elérhető, igaz se magyar szinkron, se magyar felirat nincs alatta. És ez miért hír? Mert a sorozat eddig nem volt elérhető a Netflix kínálatában, vagy különféle jogi problémák miatt, (azaz a…..
XakosV 2016.03.04 17:54:49
@kjaer: Én is felirattal néztem eddig mind a 3 évadot, de kíváncsi lennék hogy szólal meg Francis magyarul. :D
Rém tanulságos elolvasni a Business Insider cikkét, amiben Susan Kelechi Watson, jamaikai színésznő elmeséli, hogyan kapta meg a Louis című sitcom egyik szerepét, azaz hogy lett ő Louis CK exneje a sorozatban. És hogy kitől tanulságos? Hát attól, hogy a sorozatban Louis-nak ugye…..
Clive Owen sorozatát érdemes lesz nézni, nekem nyugodtan elhiheti a nyájas olvasó. De teszem azt, nem hisz nekem - hát akkor itt a pilot, majd az meggyőz mindenkit. A kontenthez még egyet kell klikkolni, IDE Azt azért ki lehet bírni, nem? Ha bejön a cucc, az HBO GO, HBO OD és a Cinemax…..
XakosV 2014.08.09 10:37:28
A Comedy Central felmérte, melyik sorozatkarakterek idegesítik a magyar nézőt leginkább, na nem a teljes spektrumot megvizsgálva, csak a sitcomok világára koncetrálva. A kérdőívet 3000 válaszadó töltötte ki, és ebből kiderült, hogy Sheldon Coopert, az Agymenők (The Big Bang…..
XakosV 2014.07.26 13:56:15
@Pancsuri: Ez a szavazás Facebookon volt. :)
Egy monstrumhoz monstre hosszú adás dukál: a podcast harmadik felvonásában közösen megünnepeltük Walter White, más néven Heisenberg visszatérését a képernyőre, bő másfél órát szentelve napjaink egyik legjobb sorozatának, a Breaking Badnek. Alaposan kitárgyaltuk, hogy pontosan…..
E-könyv olvasók Bétateszt II 2013.06.18 21:30:43
Naszóval, ne mondja senki, hogy a Könyvmolyképző nem hallgat az értő közönség szavára. Mellékelten jön az e-könyvgyáruk próbaüzemének második hulláma. Igen, sorkizárt. És zombik is vannak. Lehet kritizálni megint :-) Ha lehet, építő jelleggel. Max Brooks:…..
XakosV 2013.07.02 08:53:53
@Polemius: Igen, már meg is vettem volna, de megkérdeztem és júliusban már kapható lesz. :)
XakosV 2013.08.01 16:15:19
@tetsuo_: Nekem júliust mondtak, de már kezdek kételkedni. :D
Hogy ne az előző rossz hírrel hagyjuk itt a blogot ünnepekre, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak, kommentezőnknek, trollunknak, meg úgy általában a magyar gémerközösségnek. Év vége előtt még jelentkezünk – naná, hiszen jönnek a szokásos év végi mókák, év…..
XakosV 2012.12.25 17:18:50
Régóta tudjuk, hogy az otthon lelkesedésből játékot hegesztő őrültek nagy dolgokra képesek, akár a Prince of Persia C64-es verziójára is. Most még bizarrabb konverzióról számolhatunk be: pár napja letölthető a Portal Prelude TI-83 és TI-84 típusú számológépekre. Igen,…..
Olyanok vagyunk, mint a Lannisterek – nem, nem aljas rohadékok, hanem mindig megfizetjük a tartozásunkat. Két nyereményjáték lezárásával is adósak vagyunk jó régről, de ahogy a régi meós közmondás tartja, az elefánt nem selejt. És mi sem: tattararaam, jöjjön először a…..
Előrebocsátom hogy ez a bejegyzés nem lesz tökéletes, ugyanis a bemutatandó program használatával készítem. ez a program pedig a swype legújabb béta verziója, amely tartalmazza az iPhone ból már megismert dragon a rendszer. a szövegben csak a tulajdonneveket javítom, tehát most azt…..