Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bestair

3 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha klasszikus posztot szeretnétek készíteni, akkor első lépésben az új bejegyzésnél kattintsatok a klasszikus gombra: Ezt követően pedig a lépések a következők: Ezeken túlmenően az "Egyéb beállítások"-nál tudjátok megadni a szerző címét, ha többen szerkesztitek a blogot,…..
Szóóóval. Ej de hanyagul vezetem ezt a blogot... Viszont most mindenki örömére: Tratatammm! Eszter konyhája! Komolyra fordítva a szót, sütős rovat következik kérem szépen. Tudniillik tegnap volt egy barátném születésnapja, így jó vendéghez méltón nem üres kézzel…..
Még soha nem volt blogom. Szükségem se volt rá, gondolom nem is fog sok mindenkit érdekelni. De késztetést éreztem a létrehozására. Maximum törlöm ha nem fogom használni... :)  A mai napon éppen egy irodalomverseny szóbeli fordulójára készülök. Utolsó pillanatokban…..
És szerintem...bizony szvvh 2012.06.29 22:03:00
Nos röviden összefoglalnám az elmúlt nap történéseit... Kezdjük azzal, hogy egész éjszaka nem aludtam, de minden előkészülettel (majdnem) kész lettem. Bár vázlataimat a vonaton kellett átírnom :D Vonat...hát hogy is ne, ma volt az irodalomverseny. :) Megérte gürizni, 98%-ot…..
Bestair 2012.07.02 14:18:41
Bestair 2012.07.02 14:20:20