Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mikike94

2 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most egyedül lakom, de két évvel ezelőtt még a családommal laktam egy másik lakásban. E között a két lakás között sok nagy különbség van. Ezekről a különbségekről fogok írni. A családom háza nagy és emeletes ház. Négyen vagyunk a családomban, mindenki abban a házban…..
   Történetünk középpontjában egy tehetséges ám még fiatal kalligráfus, Handa Seishuu áll, kinek egyik díjnyertes munkája kritikát kapott nem mástól mind magától a kollektortól. Handa válasza egy szép ütés volt. Apja büntetés képen elküldi egy szigetre fiát ezzel,…..
Hello Minna san!!!! (Na jó ez fura volt) Ha sors vagy a véletlen ide küldőt , akkor már illene talán nekem elmondanom, hogy hova is kerültél. Nem igaz? Gondolom már rá jöttél, hogy ez egy blog. Hidd el ez az…. Vagy annak készül… eddig…még nem tudom……..
Imádtam, sokáig fordítottam is. Sokan mondták, hogy Gurren Lagann klón, kár, hogy utóbbi jóval később mászott elő a pöcéből, hogy hihetetlen fanbázist építsen ki, a Needless mégis előbb kezdte shonen önparódia pályafutását. Arclight veresége után sok ökörködéssel,…..
Animecritics Another... 2012.08.26 12:31:37
...piece of crap, akartam poénkodni, de nem fog menni. Nagyon vidigyanúsan indult, de egy nagyon kerek, nagyon átgondolt sorozat lett belőle, ami rendszeresen újragondolja a koncepciót és meglepi a nézőt. Talán idén a legjobb eddig, mindenkinek bátran ajánlom. 9,75/10…..