Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rock

0 bejegyzést írt és 83 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A következő kis rövidke postban direkt nem említek neveket, ugyanis senkinek nem szeretnék problémát okozni. A történetet villamosvezető munkatársaitól hallottam, úgy érzem, meg kell veletek osztanom, hogy a kicsit egyoldalú „mentősverős” történetet más szemszögből…..
autózz! Piros? Kit érdekel?! 2008.08.20 06:23:00
Jó darabig a szekrény mélyén porosodott a rég beszerzett autós kamerám, mert még újkorában sikerült eltörnöm rajta a rögzítési pontot, aztán meg lusta voltam szétszedni meg ragasztgatni. Utána pedig totálisan el is felejtettem, hogy ez nekem van és lehet, hogy kéne használni…..
Az autópályán reflektorral, dudával, két kilóval tóló idióták ellen ez sem véd, de beszólni mindig jólesik. Hiánypótló, bár bántóan szmájli jellegű gadget, egy durvább változatát örömmel felszerelném az autó hátuljára. Az igazi, multimédiás projekttel kiegészített…..
rock 2008.08.18 14:52:55
autózz! Még egy kis habot! 2008.08.18 13:15:00
Paja ingyen szélvédőmosásban részesült vezetés közben, de mielőtt nagyon irigyelni kezdenétek, elárulom, annyira nem örült a kéretlen jött habtengernek. Most mindenki a kereszteződésekben vadászó ablakpiszkítókra gondolhat, de nem. Ezúttal egy eddig előttem ismeretlen…..
Olyasmi volt, mint Stanley és Livingstone találkozása dzsungel mélyén, a populáris kultúra ikonikus pillanata, amikor Pettkó András, az MDF multifunkciós humorfegyvere, a drogellenes harc prófétája észrevette, hogy egy csapat, az állandó drogellenes harcban éppen elbukott indexes…..
Michael Phelps most nyerte meg nyolcadik aranyérmét a pekingi olimpián. Ennek az elképesztő teljesítménynek az okát sokan kutatják, pedig egy magyarázat igencsak kézenfekvő lenne. Allie Janson genetikai tanácsadó szerint Phelps egyértelmű jellegzetességeit hordozza magán a…..
Mandiner blog Kaukázusi blitzkrieg 2008.08.11 07:01:00
  Jelen posztunkkal szeretnénk gratulálni Mikheil Szaakasvili grúz elnöknek, amiért hétvégi magánszáma keretében hülyére verettette magát az oroszokkal, s ezáltal sikeresen gyengítette saját – és a Nyugat – pozícióit a stratégiai fontosságú kaukázusi…..
László azt hiszem egy életre megtanulta, hogy mielőtt intézkedik, nem árt ha felméri a terepet, mert sosem lehet tudni, hol villanak fel az aprócska kiskapuk, amik sokszor nem kis bosszúságot tudnak okozni mindennapjainkban. Jogi tanulmányaimból még rémlik, hogy a törvény illetve…..
rock 2008.08.08 10:10:38
Társkeresés, ismerkedés – csináljuk „modernül” a modern időkben és a modern közegünkben! Ha túlvagyunk az első lépéseken, mint a netes reglapok alapján célpont(ok) kiszemelése, skype/msn/telefon és megvan a kellő szimpátia egy randihoz, nem biztos, hogy a…..
Talán mindenki látta már a jól ismert videót. Mikor előkerült, az összes létező autós blogon koncként  lobogott, hogy a német mennyivel emberibb, normálisabb és tisztességesebb nálunk. És tulajdonképpen mindenkinek igaza volt, aki ezt állította. Ahogy várható volt, most…..
Csaba nem a feszültséget szeretné növelni az autósok és a motorosok illetve biciklisek között, csak egy kicsit panaszkodik a jelenlegi helyzet miatt. Aki esetleg magára veszi, az kezdjen el gondolkozni mi lehet ennek az oka. Nemcsak az autósoknak kell jobban figyelni, ez vice versa…..
A házasság a zsidó és keresztény vallásban szent, azaz a szó eredeti értelmének megfelelően: elkülönített. Két ember elkülönül, hogy ebben az elválasztott közösségben élje meg a szeretetnek, hűségnek, türelemnek stb. azt a mélységét, amelyre más kapcsolatban nincsen…..
 Tegnap volt a Tubesen felállítandó katonai lokátorállomás perének újabb fordulója. Miután (többek közt köztársasági elnökünknek) sikerült megakadályozni, hogy a jóval olcsóbb helyszínt kínáló és katonai szempontból jobban használható Zengő legyen a helyszín,…..
 A Századvég és a Forsense áprilisi (1000 fős, telefonos mintán végzett) mérése szerint az összes megkérdezett 32%-a szavazna a Fideszre (+2%), 10%-a az MSZP-re (-2%), az MDF-re és az SZDSZ-re pedig 2-2%. A választási hajlandóság a márciusi csúcshoz, a 67%-hoz képest…..
Sok levelet kaptam, amiben kis rövid első benyomásos sztorikat írtatok le nekem. Szemezgettem belőlük. Hát igen. Az első benyomás, amiről már oly sokat beszéltünk. Az esetek 90%-ban az első pár másodpercben kiderül, hogy a minket megközelítő pasikban mennyi fantáziát látunk.…..
Rendben, zárják börtönbe, aki sikkaszt, számszaki fegyelmet sért, lop és csal! A MÁV Általános Biztosító Egyesület gyors felbukkanása, rövid tündöklése és bukása tipikus magyar történet, ez viszont mégsem ok arra, hogy a bivalyerős, ám hirtelen lenyomott piaci versenytársak…..
Budapest Nemzeti szépségverseny 2008.04.12 01:28:00
A Hollán Ernő utcai jegyiroda elleni hecckampány pénteki, remélhetőleg befejező részében feltűnt, hogy egyáltalán nem érdekelnek a felszólalók, hanem leköt az a rengeteg gyönyörű nő körülöttem. A judapest.org-on olvastam, hogy már hétfőn csajozhatott aki akart, és…..
polkorrekt blog Majdnem Olaszliszka 2008.04.09 09:48:00
Ismét megtörtént most Nyírkátán egy az olaszliszkaihoz kísértetiesen hasonló eset. A felállás itt is hasonló volt. Az autós elütötte a féktávon belül elélépő 3 éves cigánykölyköt, aki könnyebb sárüléseket szenvedett. Erre a feldühödött mintegy 30 fős rokonság…..
Ezt a levelet érdemes többször elolvasni, mert egyszerűen hihetetlen. A balatoni nyárban a szerencsétlen mindenes kiscsajt nem elég, hogy megdugják, de még. És ráadásul levélírónk egy borzalmasan pökhendi pöcs. Nem humoros, inkább szomorú és idegesítő történettel van dolgunk.…..
Hóbelevanc Magántraffipax indul 2008.04.05 08:35:00
Hamarosan itt a május elseje, az emelkedő bírságok, és közben életbe lépett az objektív felelősségről rendelkező törvény, azaz a jármű üzembentartója mindenképpen felel az azzal elkövetett szabálysértésekért. A korábbi gyakorlattal ellentétben tehát, amennyiben…..
autózz! Droidok a biztosítónál 2008.03.23 09:08:00
Bara már egy komplett blogot is indított problémájával kapcsolatban, alant részletezi miről is van szó. Az én storym nem újkeletű, mert 2007.márciusa óta tart, de még mindig nem sikerült lezárulnia. Szóval,2007.március 6-án egy hölgy elfelejtett megállni a STOP táblánál…..
Csak a megtévesztés kedvéért hímnemű nevű hölgy postolóm - Béla - újabb randin esett túl, amit pár sorban leírt. Tanulsága? Talán a különbség a magyar és külhoni, itt speciel olasz, férfiak udvarlási stílusa közt. Pár pontba szedte, hogy milyen alapvető tulajdonságokkal…..
Igazságtalanul könnyű mindig az alkoholistákba rúgni (meg nem is fair, ők is csak drogosok), de mivel az alkohol legális, a fű meg nem, a zéró tolerancia jegyében találtam egy igen érdekes videót. A világ egyik vezető tévés autós magazinja, a Top Fifth Gear letesztelte, milyen…..
Pécs a szerelem városa, hiszen tudjátok, ott van a lakatfal is. Na, egy ilyen várostól nem várjuk azt, hogy a luxuskurvát meg verőlegényeket termeljen ki. Bezzeg a nyár és a Balaton legundorítóbb helyétől, a Flört discótól annál inkább. Úgy látszik, jönnek a balatoni sztorik,…..