Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Turbo Busa

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alapvetően nem sok gondom van az Avensisszel, egyetlen úgynevezett meghibásodás keserítette meg a birtoklásával töltött négy és háromnegyed évet, de ha őszinte akarok lenni, igazából az is csak amiatt lett hiba, mert megvártam. Óriási mákom van, na. Ezt nem önigazolásnak…..
Turbo Busa 2013.01.12 21:43:56
Bár tudom,hogy itt nem szokás,de őszinte leszek.Olyan természetem van(lehet,hogy sajnos),hogy általában ütöm-vágom az autókat,olyan szemléleti módom van,hogy értem vannak és kész,olajcseréket is általában elfelejtek.Szoktam kitekert kormánnyal padlógázon indulni akár hidegen is,nem szokott érdekelni akkor és ott soha semmi.Hirtelen haragú vagyok,el szokott borulni az agyam.Az az ember vagyok,aki mindig utólag döbben rá dolgokra,amiket sohasem lehet visszacsinálni.Megtanultam ezzel élni,elfogadtam magaat így.És igen,hullottak szét alattam autók is,nem is egy.Volt,hogy vidéki városban annyira tököltek előttem,meg-megállogattak,szerencsétlenkedtek,kigyorsítgattak,előzni lehetetlen volt,hogy az autómat 3.ből majdnem tiltásról kuplung nélkül törtem be egyesbe.Mondanom sem kell,hogy azonnal szétugrott az egész váltó,talán a főtengely is kuka lett,régebben volt ez,de a totálkár az tuti.Olyan is volt,hogy elfelejtettem,hogy üres a tank(a mutatója fixen "6 óránál" állt) és mire rájöttem,addigra annyira felment bennem az ideg,hogy kiszaggattam a biztosítékokat és a motortérben és a műszerfalon amit csak találtam drótokat szanaszét vagdaltam. Baleseteim is voltak ezek végett jópár.Nem is motorozom amióta mérgemben kuplung nélkül 6.-ban kb 50 ről egy mozdulattal letapostam egyesbe az XJR-t.Azt hinnéd,hogy szarrá ment,de nem.Egyesben kiágaskodott és eldobott a francba,kulccsont törés.Tehát a gépeknek igazi nyúzópróba vagyok.Fél-egy évet azért ki szoktak bírni és azt kell,hogy mondjam,kivétel nélkül.Volt franciám,olaszom,japánom,németem,amerikai autóm is és még ki tudja milyenek,ezt a kő kemény igénybevételt mindegyik bírta legalább fél-egy évig.Egyikre sem tudtam azt mondani,hogy hulladék.Szerintem aki még bele is van mindig buzulva az aktuális autójába(ami nem biztos,hogy baj),annál szerintem a mai autók örök élet,meg egy nap és kimennek a világból.
Az alábbi videó az, amelyet - tipikusan - mindig tervezünk, de végül sosem jut idő rá. Biztosan nem ismeretlen önök előtt sem a jelenség és az időhiány. Most valami csoda folytán az OMG-nél valahogy lett egy pár órányi üresjárat, így elkészült ez a kis werkfilm, melynek…..
Akinek van pénze benzinre, az már simán adhat egy kis aprót, nem? Hát nem. Az autók között semmi keresnivalójuk. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Turbo Busa 2013.01.02 16:41:07
@Camping Bike Tiptronic Supercharger: Én nem akarok semmit bemutatni,csak leírtam itt egy sztorit,mint sokan mások is.
Turbo Busa 2013.01.02 20:01:04
@Camping Bike Tiptronic Supercharger:

Feltúrtam neked a netet ez után a blog után.Itt aztán találsz fájdalmat.

boyka.blog.hu/2012/05/08/grizzly_maci_kitodult
Péceli Gabi pazarul beállította a futóművet A Cougar majdnem kész, és erről nemrégiben kaptam egy papírt is a Vas megyei rendőrkapitányságtól: 70 helyett 97 km/h-val mentem vele az M1-M7 közös bevezetőjén. Nem emlékszem konkrétan a helyre, hogy arrafelé hol a francban van 70-es…..
Turbo Busa 2012.07.05 17:39:52
@dugo66: Ne haragudj,de egy régi,fekáliáról szóló fórumban nem posztolgattál régebben rendszeresen?"sikeresen abszarváltam a problémát" és hasonló írásaidat kb egy hónapja olvasgattam. :)