Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Keety

6 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha klasszikus posztot szeretnétek készíteni, akkor első lépésben az új bejegyzésnél kattintsatok a klasszikus gombra: Ezt követően pedig a lépések a következők: Ezeken túlmenően az "Egyéb beállítások"-nál tudjátok megadni a szerző címét, ha többen szerkesztitek a blogot,…..
Mé g az este szerencsésen befejeződött a receptkeresgélés, és elsőnek mindenféleképpen cukkinis spagettit akartam csinálni. A bőség zavarában már csak azt kellett kitalálni, hogy milyet. Kb. az ötödik recept megálljt is parancsolt, mivel amiben paradicsom van, az már rossz nem…..
Keety A cukkini ezer arca 2012.07.08 21:11:00
Gőzöm nincs hány kg, de egy biztos, hogy legalább két heti étkezés meg van alapozva, és mind alapja a cukkini lesz :) És hogy mindez hol kezdődött? A nagyim által beszerzett több kg cukkininél, amit ő valójában nem is szeret, sőt, az az igazság, hogy csak én vagyok…..
Keety Tulipános karkötő 2012.07.05 23:04:00
Ha már előzőleg egy karkötőről volt szó, akkor folytassuk a sort egy újabb fa alapú, decupage techikával készülettel. Az eredeti elképzelés egy kétszer ilyen vastag karkötő volt, és két hetes várakozás után vére megérkeztek a faalapok a kreatív boltokba. Serényen elkezdtem…..
Keety Karkötő római stílusban 2012.06.29 17:12:00
Azt hiszem elég sok római hivatkozás lesz mostanság a bejegyzéseimben tekintettel a június eleji római nyaralásra. És ha már a végnél járunk, akkor kezdjük a nyaralás utolsó napjánál. Szinte minden nap boltról boltra keresgéltem (volna) a szebbnél szebb római szalvétákat, de…..
Keety Vacsi 2012.06.28 16:02:00
Először is egy általam a közeljövőben nem túl gyakran használt témával kezdenék, ami nem más, mint a főzés. És pont a gyakoriatlanságából adódóan szívesen fogadok gyors, fincsi, zöldséges recepteket, mert azokban még nem bővelkedek, viszont amim van, azt pedig itt szívesen…..
A blogotok admin felületén a Beállítások/Oldaldobozok menü fülre kattintva tudtok oldaldobozt hozzáadni, valamint szerkeszteni azok elhelyezését. A keltetőben (középső oszlop) találjátok meg azokat az oldaldobozokat, melyeket szeretnétek megjeleníteni a blogotokon. Az elemeknél a…..
Keety Be/Elindulás 2012.06.27 13:21:00
Folyamatosan alakuló tervek és amit akarunk! Szeretnék egy sokoldalú, magamból és másokból, az enyémből és másokéból kicsit, majd sokat adó blogot létrehozni. Divat, stílus, ami én vagyok, és ami te vagy kívül, belül, alul, felül, és ami még közbeesik, amilyenek lenni…..