Regisztráció Blogot indítok
Adatok
e792298

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint már korábban is írtam, ha csak a szlogeneket néznénk, liberálisként lehetnék akár ideális DK szavazó is. Mégse vagyok az, és a nap eddigi történései újfent visszaigazolták az ellenérzéseimet.  Pedig az első hír, amit ma róluk olvastam, akár meg is ingathatott…..
e792298 2012.06.28 18:16:46
@sárkányfő: "14-ben is a fidesz nyerjen... szakadjon csak rájuk a saját szaruk... egyék meg amit főztek."

mint 2006-ban? amikor a választásokig mi voltunk a pannon puma utána meg...
no mindegy ez már történelem, azért nem hiszem hogy annyira eltudják kúrni mint akkor az mszp/szdsz, ahhoz sokkal jobban kellene szórni a pénzt:)
e792298 2012.06.28 18:30:51
@[Lombroso]: sőt még együtt is szoktak focizni (bajnai és gyurcsány) és bajnai többször be is ismerte hogy jó baráti viszonyban vannak...

Amúgy ez miért számít bármit is? miniszterelnöki teljesítményük szöges ellentéte egymásnak: gyurcsány az elmúlt 20 év legdilettánsabb miniszterelnöke, bajnai pedig (talán) a legjobb.
e792298 2012.06.28 18:43:00
@[Lombroso]: kik voltak felelösök?
nos: gyurcsány, veres, draskovics, kuncze, kóka, fodor, lendvai...

minden estre sem oszkót sem bajnait nem tartom felelősnek. És a későbbi teljesítményük alapján úgy gondolom, hogy nem sok közük lehetett a medgyessy/gyurcsány/kuncze féle ámokfutáshoz..
Ez a pillanat is eljött Feleim: az első kifaroló nerfecskéket már láthattuk a napokban. A földpályázat nem rossz biznisz, mutyizva pláne nem az, de mégis akadnak, akiknek ennyit nem ér az egész. Mert az amit fizetni kell érte nem merül ki a bérleti díjban, hanem rombolja a renomét,…..
e792298 2012.06.27 12:27:58
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: érdekes módon épp te vagy az aki egyből le "fidesznyik"-ez mindenkit aki egy rossz szót is szól az mszpről....

amúgy mikor
"beltenyesztett kurvak fiai:-)
degeneralt, retardalt idiotak vagytok:-)"

mikor ezt a moslékot leírod akkor tényleg mosolyogsz közben vagy csak nem múltál el még 14 és azért használsz ennyi smile-t?

én független ként mondom, hogy neked van itt a leggyengébb vita kultúrád, és a stílusod inkább elijeszti az épelméjű egyéneket akik még elgondolkodnak azon hogy '14ben talán az MSZPre szavaznak. Amit csinálsz az csak a fideszeseket igazolja, hogy a baloldalon már csak elborult fél bolondok vannak...

"mit sozlsz hoza, hogy mar gyurcsanynal is cikibb fideszesnek lenni?"

a gyermeteg sértegetéseid meg a nyelvtanilag értelmetlen mondataid többet ártanak mint használnak. Szerintem inkább lassíts egy kicsit és ahelyett hogy ide írogatod az örültségeid napi 8 órában inkább mozdulj ki és beszélj hús-vér emberekkel. Ez a rengeted gyűlölködés már kezd az agyadra menni. Ráadásul mint írtam csak ártasz annak amiért "harcolni" próbálsz.

üdv: egy épelméjű balodali
Három hír apropóján szeretnék elmélkedni arról, hogy a vallások mennyire nem tisztelik az emberi alapjogokat. A három hír az iszlámról és a katolicizmusról szól, tehát a két legnagyobb hatalmú vallásról a világon. Nyilván lehet olyan vallás, ahol hasonló példát nehéz volna…..
e792298 2012.06.27 09:21:46
@Brendel Mátyás:

egyáltalán elolvastad azokat a hivatkozásokat wikipédián? (már eleve az nevetséges hogy wikivel próbálod alá támasztani az érveid)

Helmuth Nyborg tanulmányát? Vagy azt hogy mit írnak róla wikipédián? Mert egy neonácira hivatkozol, akinek a munkássága azt is kimutatta hogy a férfiak okosabbak mint a nők....

en.wikipedia.org/wiki/Helmuth_Nyborg

A másik pedig egy 50es évekbeli amcsi tanulmány. Mutassak egy olyat ebből az időből amiből meg az derül ki hogy a feketét butábbak mint a fehérek?

Izraelről illetve a zsidóságról pedig elég szépen megfeledkezel pedig az az egyik legvallásosabb ország, szóval szerinted mi zsidók is hülyébbek vagyunk úgy általában?

Nem, inkább hagyjuk, a primitív lekezelő stílusodból úgyis mindenki számára világos hogy nem vallás, bőrszín, vagy nem alapján mérik az intelligenciát.

Itt vagy élő ellen példának te...