Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nardainan

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Nemzeti Elhülyülés kormánya tegnap új irányt hirdetett Kedves Vezetőnk kirohanásával: romkocsmában merengő belvárosi értelmiség helyett vissza kell térni a klasszikus talponállók világába. Sör, virsli, vurstli, és ha Jávor Benedek tovább pofázik a nagy büdösben, akkor…..
Nardainan 2012.06.26 17:33:27
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Nem egészen értelek.
Ha van diplomám és nem bolsi, az melyik variáció?
Akkor szeretnem kell az "új"-komcsikat?
Nardainan 2012.06.26 17:53:05
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Én nem tagadnám le, minden szavával, szavammal változatlanul egyetértek!

Igen, barátaim, rokonaim, munkatársaim szégyene és igen, részben saját szégyenem is, hogy 22 évvel a leigázó hadsereg távozása után itt tarthat ez az ország. Szellemileg, mentálisan persze, de minden más baj is ebből származik.
Hülyére lettünk véve és hagytuk. Bizony szégyen, mindannyiunké, hogy ehhez a mostani szellemi leigázáshoz nem kellettek a világ második hadseregének tankhadosztályai, mint 56-ban. Ahogyan apáinknak viszont "kellettek", máskülönben normális országot teremtettek volna.
Ellentétben velünk, akik a magunk uraiként sem vagyunk képesek arra, hogy elzavarjuk a néphülyítő rablókat, hirdessék akár vörös, narancssárga, vagy bármilyen színű álarcban a kommunista "ideológiát"!
Nardainan 2012.06.26 18:04:44
@épészmérnök: Ilyen "finomságokba" tényleg nem mentem bele. Az, hogy a mai uralkodó mechanizmus elegye a kommunista mellett feudális alapelemeket is tartalmaz, nem vitatható. A nyugati, modern demokráciáktól mindkettő fényévekre van.

@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
Jobbikos?!! Én? Ezt érezhette Toldi, amikor leparasztozták.
Kettős Mérce Romkocsmák népe 2012.06.26 07:52:00
„Túl sok a filozófus” (Horn Gyula) Orbán Viktor a parlamentben, egy LMP-s képviselőnek szánt válaszában nemrég beszélt a "romkocsmák félhomályában" üldögélő állástalan diplomásokról, akikkel „Dunát lehetne rekeszteni.”Nem is lenne ez jelentős dolog, ha nem a fideszes…..
Nardainan 2012.06.26 16:27:36
@stf!: "És a Fidesz apraja-nagyja bizony falun kezdte..." Ezzel önmagában semmi baj sem volna. Városból is származnak népellenes bolsevikok.

Ha ilyet írsz, azzal máris beleestél a fidesz-bolsevikok csapdájába. Legfőbb fegyverük ugyanis a nép megosztása, pontosan úgy, ahogy Sztálin apjuktól tanulták. Várost a falu ellen, értelmiséget a kétkezi munkás ellen, budait a pesti ellen, fiatalt idős ellen "kell" hangolni!

Mindegy nekik, csak törésvonal legyen, amivel meg lehet osztani a népet, aztán uralkodni fölötte és kilopni a szemét!
Nardainan 2012.06.26 16:31:05
@Nardainan: Aztán a folyamat vége: ha már mindezek következtében csak egy szemétdomb marad az országból, őket az sem zavarja. Csak az a lényeg, hogy ők kapirgálhassanak a tetején - maguknak!