Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dani182

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tőlünk már csak egy egész kicsit nyugatabbra lévő, de hasonlóan hendikeppes civilázió a cseheké, ellenben náluk a most megszavazott új büntető törvénykönyv már képes megkülönböztetni a kemény drogokat a marihuánától, amit így 2010-től kevésbé büntetnek. A személyes…..
Finalizálódott a Kendermag Egyesület május 10.-i margitszigeti Legalizációs Piknikjének programja. Talán nem akkora meglepetés, hogy elsősorban a szmóker előadók jönnek szmóker rendezvényre ingyen zenélni: Irie Maffia Sound – Dermot, Jumurjack, MC Colombo Love Alliance Sound…..
Az áprilisi High Times Amszterdam-összefoglalója alkalmából Jorge Cervantes, az egyik legviccesebb kortárs termesztőguru ismerteti a pelyhedző amerikai szmókereknek a legfontosabb turistatudnivalókat, pl hogy ne bambuljanak el bicikliúton: ..
Pont mire kijött a mozikban az Ananász Expressz, az intereten is elérhető lett egy fogyasztható változat (torrent). Megnézni még nem volt időm, úgyhogy a beható kritikát majd valamikor ápdételem, addig legalább mindenkinek lesz ideje felkészülni belőle...