Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gargapista

4 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyar oldalak: sat.hu digiportal.hu sat-tv-radio.hu dtvnews.hu forum.natomail.hu Magyar oldalak egy beltérire vagy márkára specializálódva: Amiko Alien: http://www.blackmod.daruweb.hu ADB (hellohd és thome box): tboxtm Kulcsos…..
Ebben a cikkben elsősorban olyan megoldásokról lesz szó,amihez nem árt némi gyakorlottság is. (többek között). Tehát akkor vegyük sorjában, mire használhatjuk még ezeket a boxokat:   1.) RF modulátor A régi analóg boxok 90%-ban van RF modulátor. Nagy részük…..
Ezzel az egyszerű teszttel ki lehet próbálni, hogy az elemek merültek-e le a távirányítóban, vagy más gond van-e. Kapcsold be a telefonon a fényképezőt, és fordítsd a kamera irányába a távirányító infra adóját (az elejét). Nyomj meg pár gombot. Ha a telefonon látsz…..
Elég sok földi digitális beltéri esetén nem lehet a lekeresett csatornákat törölni, vagy átrendezni. Kihagyni lehet őket,de ha már 7 (vagyis nemsokára 8) adó lesz, célszerű lenne az első helyekre programozni (csak az ingyenes adókra gondolok). De van egy egyszerű trükk, amivel a…..
  Ma megpróbálok tolvajkergetési leckét adni nektek. Nekem a kínaiak adták fel a leckét. Ismeritek azt az érzést, amikor rendeltek valamit (nem feltétlenül csak Kínából, de leginkább onnan) és meg kell szerelnetek/javítanotok/buherálnotok a kapott terméket mielőtt használatba vehető? Nekem jó…..