Regisztráció Blogot indítok
Adatok
coci45

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  – Are you afraid of God? – No, but I'm afraid of you.     Vannak videojátékok amelyek már-már külön művészeti remekműként is megállják a helyüket. Gondoljunk csak például az Okami, az ICO és a Shadow of the Colossus (mindhárom PS2), a The Path és a Dear Esther ( mindkettő PC), avagy…..
coci45 2013.05.07 17:29:41
@-Britpopper-:
Szerintem akkor se tudják már sokáig húzni.....bár a játékok is már le vannak butítva.Nem írok neveket,de sok agyonbutított játék van,és az embereknek tetszenek.Mondjuk ha már a butításról van szó akkor nem csodálom ha a GTA 5 nagyon sikeres lesz.Elég bekapcsolni a TV-t,és mit lát az ember.Főműsor időben egymással ordítanak,veszekednek,verekednek(öhöm Éjjel Nappal BP öhöm öhöm). :D
Rendben, szóval ez amolyan kritika féleség lesz. Tegnap volt szerencsém megtekinteni a Paranormal Activity 4. részét. Az emlékeim róla még frissek és ropogósak. De mindenek előtt kezdeném egy kis múltba révedéssel: a Paranormal Activity 1 a maga idejében (2007) még igazán újszerű és egyedi volt.…..
Talán az American Horror Story sorozatról mindenki hallott már. Igencsak felkapottá vált az utóbbi néhány hónap során, a 2. évadnak pedig pont a héten lett vége. Jómagam nem vagyok valami nagy sorozat-fan, az abszolút kedvencem örökké a Trónok harca marad amely mellé…..
Focker Blog Másol/Beilleszt 2012.10.19 15:00:00
Avagy a Ctrl C + Ctrl V módszer. Vegyünk egy külföldi példát és honosítsuk meg, formázzuk a saját képünkre. Mostanában eléggé felkapott lett ez az Amanda Todd ügy. Biztosan tudod melyik az, ha nem akkor Google a barátod. Szerintem nem kicsit túlzás, hogy mennyi hazai…..
Focker Blog Másképp 2012.09.07 11:00:00
Az utóbbi napokban egy kicsit többet lógtam a Facebook felületén mint korábban és ennek meg is lett az eredménye. Ráleltem VV Cristofel, a legutóbbi Való Világ nagyszájú, identitászavarokkal küzdő celebjének rajongói oldalára. Meglepett az a mérhetetlen idiotizmus, amely az…..
Focker Blog Nem láttam 2012.08.21 18:00:00
Tegnap volt augusztus 20-a. Nemzeti ünnep, stb. Gondolom tömegek mozogtak a Duna-parton, a tűzijáték kezdetét várva. Ami - ha jól emlékszem - pont 21:00 órakor el is kezdődött. Elégedett arcok szegezték tekintetüket az égboltra. Én viszont nem láttam az egészből semmit sem. Nem…..
coci45 2012.09.06 16:39:54
@-Britpopper-:
Azt a klippet én is láttam.Nekem a Hisz Sztori című daluk az egyik kedvencem,csak a FankaDeli fikázással nem értek eggyet.Én a Hősök-et is szeretem,meg a Punnany Massif-ot is.
Biztos nagyon sok édesanya szájából hangzott már el eme fenn említett mondat. A kislányos külsőt előbb-utóbb szépen levedli majd a gyerkőc és onnantól kezdve már csak reménykedni lehet, hogy nem a TV és az internet veszi kezelésbe a nevelését. Néha persze sikerül elkerülni a…..
Robot vagy? Nem, legalábbis én nem hiszem. Hiszen ha ráleltél eme blogra, akkor csak tudsz valamit. És nem a kibaszott Facebook előtt töltöd a fél napodat, olyan böszmeségekről posztolva mint például, hogy a múlt vasárnap buli volt és mennyien eljöttek, de Laci mondjuk pont nem…..
coci45 2012.07.31 11:56:10
Csak átalakul. Sajnos az amcsi szerver úgy, de úgy leállt, hogy már a Google sem dobja ki a tárolt változatokat. Ez különösen nagy kár, hiszen sok embernek veszett el így nem egynapi munkássága. Viszont a Puruttya él tovább, csak éppen más néven. Egy új blogot ajánlanék…..
coci45 2012.07.16 15:14:02
Focker Blog A Hónap Vásárlója 2012.07.05 17:00:00
Ez a jelző még a múltkor fogalmazódott meg bennem, amikor épp a Tesco előtt ment el a busz amin ültem. Arra gondoltam, milyen lenne már ha havonta választanának egy Hónap Vásárlóját, mondjuk olyan alapon, hogy számításba veszik mennyit fizetett avagy mennyire takaros a kiscsalád.…..
coci45 2012.07.11 16:34:49
@-Britpopper-:
Jó lenne már egy kis enyhülés hogy ne csak a ventillátor mellett keljen dögölni félmeztelen...
De nagyon nyögi. Közel 37 kilóra fogyott, alig eszik, ráadásul még pánikrohamok is gyötrik. Ejnye, ejnye. Most felmerülhet a kérdés: mégis ki a fene az az Éden Szandra? Hát kérem szépen, ő az első Éden Hotel reality ex-szereplője aki már azzal is felhívta magára a figyelmet,…..
  Tudja ezt persze az érintett is nagyon jól, de egyáltalán nem élünk olyan időket, amikor ezt csak úgy világgá lehetne kürtölni. A Fidesz népszerűsége mostanra már majdnem a rosszhírű MSZP szintjén jár, a tagokéról pedig jobb nem is beszélni. Ki az, aki ilyen időkben még…..
Bizony, nagyban fut az Európa Bajnokság. Csak én valahogy erről lemaradtam, a napokban láttam, hogy nagy meccsek mennek. Hurrá. Engem ez már valamiért egyáltalán nem vonz. Persze volt idő amikor még én is nagy foci drukker voltam és hétvégente az angol Premier League mérkőzései…..
Focker Blog Strandfíling 2012.06.25 17:00:00
Végre itt az enyhülés, jól indul ez a hét. A múlt héten tapasztalt 45-46 fokokat pedig sírja vissza az akinek két anyja van. Én már annak is örültem, hogy hazaértem abban a súlyos, fojtogató levegőben úszó forró nyári délutánon. Ezt az időt tényleg csak víz mellett lehet…..
coci45 2012.06.30 09:10:17
Focker Blog Elek wins! 2012.06.04 20:00:00
Előre dolgoztam, úgyhogy ma nem kellett bemennem. Olvasgattam hát egy kicsit és láttam, hogy Mészáros János Elek nyerte meg a legutóbbi Csillag születik tehetségkutatót. Ez engem egy kicsit azért meglepett mert szerintem nem volt valami nagy szám a pasas, már amennyit láttam belőle.…..
Néhány gondoltat átfutott az agyamon amikor először megláttam, hogy VV Cristofel is zenei klippel próbálkozik. Durva, hogy aki egyszer bekerül a tévébe, az mindjárt ilyen ócska celeb lesz akiről az egész ország tudja, hogy kicsoda, éppen csak ő maga nem tudja saját magáról, hogy…..