Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nikolka

0 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
KK be akart írni a vásárlók könyvébe, mert a miskolci Intersparban fél éve lejárt tésztaféléket árultak. Ekkor jött a hazugsággyár, a trükközés és a jegyzőkönyvhamisítási kísérlet. Pompás (úgy értem, szomorú) sztori alant. Az alábbi levelet több mint egy hónapja…..
Ezúton gratulálunk a Raiffeisen Bank lízingeseinek, akik annyira stílusos pénzügyi szekemberek, hogy van képük 900 forintot számlázni egy bevallottan sikertelen telefonhívásért. Az a vicc, hogy amúgy az ügyfél volt a hibás, hiszen nem fizette a részletet, de ez a sóher…..
Jeremyvel és Sofiával kezdünk, az ágyban enyelegnek Jeremy csórólakán. Sofia szeretné, ha már végre lefestené Jeremy, már két hete ígérgeti. Jeremy az ihletre vár, de beígéri másnapra a festést. Patrick és a felesége is épp egymáson henteregnek, Patrick megígéri, hogy nincs…..
comment:com Karaoke, horror, szex 2008.06.20 16:30:00
Teljesen elvetemült korai tévézők indíthatnak Mario Lanzával és David Nivennel, akik a Halászlegény frakkban című ősrégi zenés moziban fognak szerepelni (m1, 17:50). Szokásos sorozataink pedig péntekre a Vágom a pasid (m2, 19:30), Az Angyal (Filmmúzeum, 19:05), és a 24 (m1,…..
comment:com Gálvölgyi 60! 2008.06.15 12:17:00
Szomorú, vagy vicces, döntse el mindenki maga, de a Gálvölgyi János hatvanadik születésnapjára rendezett gálaest csakis egy isten háta mögötti humorcsatornán lesz látható, sehol máshol. Egyébként a gálaestet nem Bajor Imre kocsmájában rendezték, hanem a Madách…..
Amíg az RTL Klubon 16:30-tól Geszti Péter visszamegy a múltba, addig ugyanekkor Robert Zemeckis megy Vissza a jövőbe a Tv2-n. Azt hiszem nem nehéz a választás. Akinek van FilmboxHD-je, az viszont inkább nézze meg a Félix és Rose-t negyed öttől, vagy már jó előre jegyezze meg, hogy…..
Ügyvédnéni beszállni készül a kocsijába, amikor diszkréten melléoson Láki és olyan határozott szívélyességgel invitálja saját kocsijukhoz, hogy az ügyvédnő nem tud nemet mondani. A másik kocsiban Demsa ül, aki van olyan vakmerő, hogy előbújt rejtekhelyéről és az…..
Bordás Zsuzsát ápolgatja. Demsa türelmetlenül hívja, már amennyire türelmetlenséget sugallhat egy telefoncsörgés. Demsa azzal kezdi, hogy tudja, hogy Bordás rejtegeti Denise-t, üzletet akar ajánlani a kiscsajért cserébe. Ha Denise és Demsa szabadon elszökhetnek, akkor átpasszolja…..
Az már 99%-ig biztos, hogy jön a Tűzvonalban harmadik évada, 17 részes lesz és a forgatás július elején indul. Arról is érkeztek már hírek, hogy az új szériában szerepet kap majd Kálid Artúr, Pindroch Csaba, Blaskó Péter és Lőte Attila is. Egyébként Lőte Attila Papát…..
Nikolka 2008.05.26 21:53:46
Még pár dolog:
1, íme az interjú, megkerestem, hogy mindenki olvassa el:
www.mancs.hu/index.php?gcPage=/public/hirek/hir.php&id=15492
2, külön köszi a poszt írójának, hogy nagy kedvencem, Alter szerepel a fotón, amit berakott :)))) De miért nincsen rengeteg fotó, a 2. évadból is pl.? A port.hu-n mindig ugyanaz a 10 kép van fent a sorozat elejéből....PROMÓ!!!!!!
3, Lehetne hatni a hogyvolt-os kollégákra, hogy ne kelljen 5 napot várni a beszámolóra? Esetleg? :))
4, A stábfotón én látom Demsát, egész hátul áll, Stohl előtt. Én Kolonicsot nem látom viszont. Egyébként tök jól ellehetnek, úgy vigyorognak, mint egy nagy család :))
Tripp és Nick beszélgetésével indítunk, miközben egy kurva nagy jachtot látunk. Ezen a jachton lesz majd egy pókerparti, ahova csak a beugró 20 millió dollár. A játszmán Tripp és Elder is ott lesz. A beszélgetés két nappal a parti előtt zajlik. Tripptől megtudjuk, hogy még Dutch…..
Mindenki megnyugodhat, Kitti nem halt meg, sőt Denise sem, valószínűleg csak figyelmeztetni akarták őket. Kihallgatással kezdünk és bunkó rendőrökkel. Kezdenek elszaporodni az ilyen bunkórendőrös részek. Az elején ez még egy rendőrbarát sorozat volt, ahol csak a paréjfejű…..
Örömhír a Tűzvonalban-rajongóknak, hogy már nem csak mi értékeljük nagyra a sorozatot, hanem díjat is kapott. Mondjuk nem az egész széria, hanem csak a 2. évad 8. epizódja, amely A pók hálójában címet viseli, de ez se semmi. Egyébként ez az a rész, amiben asztalhoz szögezik…..
Hát igen, az előző szériában a végére hagyták a nagy leszámolást, most a második széria közepére is csúszott egy, úgyhogy kíváncsian vártuk, hogyan tovább. Laza levezető részt látunk sok-sok poénkodással. Az egy percre jutó poénok száma ebben az epizódban volt a…..
Úgy tűnik, az MTV nem csak a kétséges minőségű Üdítő-adást rejtegette tarsolyában Antal Imre emlékére. Vagy ők is előre készültek, mint az RTL, vagy gyorsan összekapták magukat és gyártottak egy tisztességes emlékműsort, lényeg, hogy vasárnaptól hatrészes…..
Otyó és Pircsi szundikálnak a puha paplanos ágyban. Mekkora szemétség - gondoljuk elsőre -, a néző majd meg őrül, hogy most akkor mi van Koloniccsal, erre az idióta Otyó és Pircsi sztorijával rabolják az ember idejét. Merthogy csöngetnek hozzájuk, éjnek évadján. Két zsaru áll…..
Állítólag tüntető ováció fogadta Sas Józsefet a Mikroszkópszínpadon, amiért felfügesztett börtönre ítélték, vagy talán, mert mégsem kapott Kossuth-díjat. A Vasárnapi Bors szerint sokan be sem fértek a színházba, a közönség állva tapsolt, a politikai csasztuskák…..
Egy hetet kellett várnunk arra, hogy megtudjuk, mit keres Denise Bordásnál. De most végre. Még lehetnek fordulatok a dologban, de most úgy tűnik, Denise tényleg önszántából jött, és tényleg azért, mert rájött, hogy a faterja műkincseken kívül fehér porban is utazik, és a…..
Intro. Demsa és lánya lovagolgatnak és közben Demsa telekbizniszeiről csevegnek. Korrupció, telekspekuláció és autópálya. Denise meg végre elmondhatja, hogy mit álmodott a múltkor a halott muterjáról. Kábé azt, hogy nem fogott a fék. Demsa viszont talán többet tudhat a felesége…..
A Fotelpatkányok holnapi adásának vendége Stohl András lesz, akivel majd Bruti kollégával közösen beszélgetünk egy kicsit telefonon keresztül a Tűzvonalban című magyar sorozatról, a szerepéről, a balesetről, meg úgy általában mindenről, ami nem a Blikk profiljába vág.…..
Nikolka 2008.01.31 20:55:24
Intro. Ismeretlen kurvát kihajtja a stricije az utcára. Most még nem derül ki, de majd később igen, hogy  Egy pénzért mindenre kapható, sötét lelkű nőgyógyász rendelőjéből jöttek ki éppen. Krisztát meg úgy ébreszti az őrült öccse, hogy őrjöngve dobálja szét a…..
Jó pont, hogy - ha néha kicsit erőltetetten is -, de az új szériában a legjobb karaktereket meghagyták. Megmaradt Kálmán bá, Móricz, Kolonics, sőt, még Alter is, ő elég mondvacsinált módon, de bentmaradt. Mondja is neki Bordás, hogy maga a jolly joker? És talán még Gergő…..