Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Schab-SS

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Télügyi biztost nevezett ki a kormány - adta hírül a HVG. Giró-Szász András kormányszóvivő, mai sajtótájékoztatóján elmondta ...a tél komplex társadalmi probléma, emiatt rendkívüli felkészülést igényel. A kormány ezért arról döntött, hogy az újonnan kinevezett…..
Schab-SS 2012.11.24 11:10:35
@Nelson M: @dr. Balta$ár: ugye, hogy ugye? Továbbá és valamint, nem beszélve arról, hogy illetve, nem is az a kulcs- (avagy sors-) kérdés, hogy közvetlenül honnan jönnek ide Hazánkba a hideg légtömegek (Isten áldja a magasságos Teremtőt, hogy legalább már a meteorológia rendben van most már nagy szerencsénkre), hanem az a stratégiai kérdés, hogy hol van olyankor is meleg? Na hol?

Tán csak nem a globáltőkét barlangokba hűvös halomba rakó tuggyukkiknél?

Valamint Drága Hun Testvéreim!

A négerek miatt fázzunk, hogy ne kelljen ruházkodniuk! Tűrjük ezt?
Fél éve egy ilyen hír még csak valamilyen Horthy-szobor miatti tüntetés tudósításának egyik erőltetett mondata lett volna, de az élet úgy hozta, hogy a Szegedi Csanád zsidó lett, és ez nemcsak a Jobbikban, hanem Dániel Péter mindennapjaiban is változást hozott. Sokat idézik azt…..
Bizonyára mindenki hallott már Stephan Ozsvath felháborító magyarellenes gyűlöletbeszédéről, amelyet a nyugatnémet rádió sugárzott Észak-Rajna-Vesztfáliában. A német nyelvű sajtó – és ezt nem lehet elégszer és eléggé hangsúlyozni – túlnyomórészt a '68-as…..
Úgy látszik, az egy éves fogadalmak mindig jó alapot szolgáltatnak egy könyv megírásához. A tegnapi meleg blogger után egy írónő döntött úgy, hogy egy évig kizárólag a Biblia tanításait követi, tapasztalataiból pedig könyvet is ír majd. Rachel Held Evans könyve, mely…..
Schab-SS 2012.10.17 16:48:25
@De gustibusaut bene, aut nihil: csaxólok, hogy böllércekc nem lesz :)

@ap: látom jelentős ismeretekkel rendelkezel csakúgy a női mentálhigiéniás, mint a Hagyomány ügyeit illető kérdések tekintetében.

Tudod, mentsri alatt a női szervezet fokozottabban hajlamos elkapni mindenféle fertőzést, meg nyavaját nemi úton, különösen a vízhiányos helyeken élők számára fontos az elővigyázatosság.
Schab-SS 2012.10.17 17:26:18
@ap: jó ötlet, te kezded.
Sajátos módját választotta az együttérzésnek Timothy Kurek. A keresztény férfi, hogy átérezze a melegek problémáit, egy évig mindenkinek azt vallotta, hogy ő is homoszexuális. A mélyen vallásos tennessee-i Timothy Kurek (a képen középen) úgy nőtt fel, hogy gyűlölte a…..
Schab-SS 2012.10.16 14:53:10
@Gumi: ami azt illeti, Csanádunk hálát adhat a Sorsnak, hogy a felmenői nem hormocekcuálisok voltak, bár ez esetben sokkal érdekesebb volna a vircsaft.
Schab-SS 2012.10.16 15:00:37
@sussudio: igazad van, gyorsan csekkolom is a megbízhatóan tárgyilagos kurucinfón :)

@ColT: csak fogékony vagy a témára, ha neked ez jön le, vagy még az lehet, hogy nem ismered a távkapcsolód minden funkcióját, vagy rossz médiumokból tájékozódsz. Javaslom, inkább a Buci-Maci helyett inkább a Magyar Horgászt forgassad, abból nem lehet baj :)
Jó egy éve, hogy a Tigázról elindultak a történetek, hogyan szerelik le kamu szövegekkel a gázórákat, hogy aztán lopással vádolják meg a fogyasztókat súlyos százezres bírsággal egyetemben. Ezt a "városi legendát" azóta nekünk is megerősítették  egy konkrét példával,…..
Schab-SS 2012.10.16 09:57:17
@Giraffa Camelopardalis Phd.: namost ez így ebben a formában nem igaz. Való igaz, hogy vannak akik, zsidók szeretnének lenni, pedig nem zsidók és vannak zsidók akik szeretnének nem azok lenni, de ez eléággé körülméynes és bizonytalan eljárás, nem beszélve arról, hogy a törekvés korántsem tekinthető áltaslánosnak.

Az viszont teljes bizonyossággal kijelenthető, hogy semmijen tanfolyam elvégzése sem tesz senkit senem zsidóvá, sőtmitöbb, ha valaki becsönget hozzád, hogy OKJ-s zsidó, nagy valószínűséggel szélhűmos, vagy mezei agyrokkant.

Visszatérve a felvetésed felütésére, az sem jelenthető ki általánosságba, hogy szomorú volna, hogy valaki nem zsidó, ez csak spekulűció.
Megszólalt a Rikkancs című köztéri szobor ügyében eddig önmagának nyilatkozási tilalmat elrendelt Rogán Antal V. kerületi polgármester, de lehet, hogy jobban járt volna, ha továbbra is őrzi a szobor titkát, amit csak ő ismert - ebben a formában legalábbis.Az előzményekről:"–…..
Schab-SS 2012.10.15 15:41:27
@veracity: ez rém egyszerű. Tudod, az utóbbi néhány napban hétvége volt és munkaszüneti- ill. szabadnapokon a Vezér és szakértő sleppje nem szokott hülyeséget beszélni a médiumokban, ilyenkor kicsit rendszerint javul az árfolyam.

Szívesen.
Kigondoltam Melegrekord 2012.07.08 08:10:00
Itt már tényleg mindenki meghibbant. Teljes a káosz: a rendőrök már nyíltan és felvállaltan maffiáznak, az orvosi szakma hivatalos procedúra keretében kezeli a hálapénzt, a korrupció lételem a parkolóőrtől a miniszterelnökig. Egy ország, ahol az emberek egymás vérét kezdték…..
 Hollywood egykori üdvöskéje, az amerikai álomcsaj és Mágenheim Julcsi most a legújabb celebrobbanás. Válik, bazmeg.A vadászrepülők királya, a hapcientológia jelképe, Tom Cruise - aki állítólag az Eiffel-torony tetején kérte meg a kezét -, már nem kell neki. Túl sok volt a…..
Schab-SS 2012.07.06 09:43:59
@Szelid sunmalac-Elmeny designer: és vajh mi is volna az sokminden és hol lelni azt a gazdag asztatt?

Csak, hogy tudjam.
Extrém magyarságtudattorzulást észleltek a magyar nyelv használatáért küzdő szlovák civilek Párkányon. Bár a lakosság szinte teljesen magyar, a magyar CBA üzletlánc kizárólag szlovákul kommunikál a vásárlókkal. Amikor ezt szóvá tették a CBA Facebook-oldalán, törölték a…..
A kéretlen csomagküldés második reneszánszát éli. Vélhetőleg most évülnek el végleg azok a fantomtartozások, amik akkor keletkeztek, amikor először szórták meg próbatermékekkel a mit sem sejtő lakosságot. Így aztán az Alektum Kft. végigszemetelte a régi címlistájukat,…..
Schab-SS 2012.07.02 10:22:10
A Globetrade Hungary Kft. állítólagos csődjéről szerzett tudomást naiv ügyfél, amikor már 2 hónapja várta meghibásodott SSD-je cseréjét. Azt javasolták neki, várjon türelemmel, amíg újra működőképes lesz a cég, akkor majd visszafizetik a pénzét. Annyira mégsem naiv…..
Schab-SS 2012.06.27 22:27:35
Schab-SS 2012.06.28 08:21:27
@Sün‼ ツ: eh... hulljon a férgese, ez a Természet rendje!

Ide új Mohács kell, ez biztos.
Kigondoltam A siker titka! 2012.06.25 14:24:00
Kutatóműhelyünk nem kevés - ámbár nem is sok -, de áldozatos munka árán megfejtette már az univerzum összes titkát, de ezt már eddig is tudta és olvashatta mindenki. Sorozatunk folytatásaként a siker kulcsát osztjuk meg veletek, hogy hogyan lehet bárkiből pár mondat elolvasása…..
Schab-SS 2012.06.26 00:40:03
@radairosseb: éberség testvér, csapataink harcban állnak!

Mint látható fenntebb, belső ellen és is mételyez, azazhogy az ellenség keze ide is betette a lábát.
Schab-SS 2012.06.26 20:12:18
@kiraaaaa: Kegyeddel kontaktálnák, feltéve, ha rendelkezik bizonyos ügydöntő fontosságú papírosokkal.
Schab-SS 2012.06.26 20:30:10
@kiraaaaa: az jó. Ki tudja mire ébredünk holnap. Ki élt már többet a természet lágy ölén huzamosabb ideig, az tudja csak igazán értékelni, mit is jelenthet a papír. Esetleg akár.