Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cornea

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hétfő reggelre olyan történettel készültünk, amit egész héten olvasni fogunk, elég lenne részletekben feladni, olyan hosszú. De megéri, mert van benne fiú-lány barátság, külföld, kis magyar közösség belső szerelmi sokszöge, kutyaszemű vágyakozás, kérdések, némi szex.…..
Általános iskolás koromban imádtam az Édesvölgyi suli szerelmes ikrei című sorozatot - szigorúan könyvben, a sorozatot már kifejezetten utáltam. A lényeg, hogy már akkor sem értettem, hogy mi az hogy szerelmes ikrek? Egymásba szerelmesek? Ugyanabba a fiúba szerelmesek? Két…..
Ez egy rendkívül hülye történet. Szegény Lány, nevezzük így, végig különböző hazugságok között örlődik, és nem csodálom, hogy nem ért semmi. Én se sokat. Sziasztok! Ez a történet nem szakításról szól mivel gyakorlatilag nem is jártunk! :( De mai napig nagyon nagyon…..
Lenne egy kérésem: ha valakivel meg akarjátok szerettetni a House-t, ne ezt az epizódot mutassátok meg neki. Vagy kapcsoljátok ki úgy a 14. perc környékén. Annyira nem house-os az egész, hogy fáj, David Shore már megint valamit bevett, amit nem kellett volna. Az epizód előnyei egy…..