Regisztráció Blogot indítok
Adatok
facebook-feltores

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rég elmúltak már azok az idők, amikor egy árusító automatából csak csokit, mogyorót és egyéb rágcsálnivalókat, valamint üdítőt lehetett kapni. Ma már egészen elvadult dolgokat is megvehetünk némi pénz bedobálásával, legyen az élő rák, gyógyszer vagy éppen használt (!)…..
Most gondolj a legféltettebb jelszavadra! Elég biztonságos? Az első lépés, amit online adataid védelmében megtehetsz, hogy létrehozol egy biztonságos jelszót, egy olyat, amelyet egy számítógépes program, vagy egy kitartó egyén, nem tud kitalálni! A legfontosabb jelszó az e-mail jelszavad. Ha azt…..
Mocskos és undorító dolog más vagyonát megrongálni, ellopni a tulajdonát. István és sok más Ford Focus II tulaj járt már pórul - többek között a blog kemény magjának egyetlen Focus tulaja, Sugi77 is, akivel anno együtt bosszankodtunk az off topicban - amiatt, hogy az ilyen férgek…..
facebook-feltores 2013.05.16 18:33:07
Az Óbudai Egyetem Neumann János Informatikai Karának hallgatói idén szeptembertől nemzetközi minősítéssel rendelkező képzésen sajátíthatják el az informatikai rendszerek védelmének mesterfogásait. Az etikus hacker tanfolyamok nemzetközi szakértőjének számító EC-Council…..