Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ÁDÁZ a SÜN!

1 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ÁDÁZ-BOLG Minecraft Majmok 2013.09.24 18:41:20
Szóval Minecraft [Insert orbitális sóhaj hang]. Szóval mikor megjelent, egyedisége miatt jó volt és forradalmi, de mivel manapság minden 8 éves internet  közelben van szülői felügyelet nélkül és mivel minden bármiféle szart felrakhatnak a ZINNTERNETRE!!!4!!!11, azóta ezzel…..
Sziasztok! Na elkészültem a legújabb vidi-vel amiben az Air című animét mutatom be. Ugyanakkor ezzel  nevezek a Baaad Movies blog Filmelemzők Oscar-ja versenyre. Nyerni nem fogok vele de legalább nevezek. Jó Szórakozást! U.I: A Vöröshajú Loli nem lesz öngyilkos…..
Baaad Movies R'ha 2013.06.12 08:19:44
Egy kedves kommentelőnk hívta fel a figyelmünket erre a filléres amatőr sci-fi rövidfilmre, amit egy Kaleb Lechowski nevű animátor készített minimális költségvetésből, de olyan kivételesen kimunkált látványt sikerült összehoznia, hogy nem kizárt: hamarosan egy többmilliós…..
Nos, látvány... az van! Ezen kívül Wall-E meets Legenda vagyok meets District 9 meets Tom Cruise... én nem tom, nekem valahogy ez nem jött át, igaz, a képregényről se tudok semmit. Úgyhogy titeket kérdezlek, jó lesz ez? ..
Hitomi Aizawa (相澤 仁美 Aizawa Hitomi?, born 22 August 1982, Tokyo, Japan) is a Japanese gravure idol, known for having a relatively large bust.[citation needed] She is also a race…..
ÁDÁZ a SÜN! 2012.07.13 12:29:01
Mi történik akkor, ha keresztezzük az Alkonyatot a High School Musical-el? ARMAGEDOOOOONNNNN! Komolyan ez valami űberiszonyat, herezacskókat letépő, inkább magányos leszek, mintsem, hogy ezt megnézzem a barátnőmmel film. Ez kellett még a világnak, ez még hiányzott ahhoz, hogy már a…..