Regisztráció Blogot indítok
Adatok
joskagyerek666

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Cool List 2012 1. Mondik Noémi 2012.12.14 19:00:00
A veleszületett, ösztönös, őserővel feltörő coolság nem igényel magyarázatot. Noémi alig néhány hónapja robbant be a köztudatba, de ennyi idő is elég volt neki ahhoz, hogy meghódítsa a teljes magyar internetet. Olyasmivel rendelkezik, amivel nagyon kevesen. Utánozhatatlan,…..
Ordenáré menőség! ..
joskagyerek666 2012.10.11 03:17:04
Subba KELL: VillaHouse 2012.09.23 17:55:17
nem, nem poén nélkül! ez nagyon kéne! vkinek nincs meg? ..
joskagyerek666 2012.09.25 02:39:52
Subba Partiajánó: Alpáré 2012.09.21 10:55:25
Parti szar zenékkel a Szférában október ötödikén! ..
Fékeveszett agresszió hömpölyög keresztül országunkon. Az örmény őrület megfertőzte a szentimentális lelkeket, az egyházakat, a sajtót, a bloggereket, de még a kormányt is. A teljes magyar közélet a jereváni szemfényvesztés bűvkörébe zuhant. Senki nincs, aki rákérdezne: mi…..
Lehet mondani, hogy a törvény rossz, de amíg érvényben van, be kell tartani. Nem igazán értem a tiltakozók problémáját. A tudósítások szerint az ozorai pszichedelikus bulin a publikum nyíltan, bódéban árusított és vásárolt illegális kábítószereket, a rendőrség pedig…..
joskagyerek666 2012.08.12 13:58:50
Tekintve a lefoglalt mennyiséget valószínűleg a fű nagyrésze valami díleré volt a többit meg úgy szedték össze a seggkészen lévő fogyasztóktól. Tekintve, hogy kb 30000-ren voltak ott, akinek van valami fogalma a hippi / pszihedelikus szubkultúráról az tudhatja, hogy ez kb. morzsa az asztal széléről ami le esett. Ezért kell beépített rendőrökkel operálni a buli egész ideje alatt, nézni a drog útját kitől hova megy stb, mert bár annak is híre megy, ha váltva vannak rendesen nehéz lesz kiszúrni és max. jobban figyelnek majd. Ez a gépfegyveres majomparádé pont arra volt jó, hogy az első pillanatban mindenki jó messzire dobja ami nála van (lehetőleg valami folyóba / vízbe ha az van a közelben) aztán hozzácsapódjon a legközelebbi nagy társasághoz lehetőleg valamennyire józan fejet vágva. Pesti szórakozóhelyeken is voltak ilyen razziák még a 2000-es évek elején (gondolom ekkor még tényleg fogalmuk nem volt hogy kell ezt csinálni), nagyjából 2 perc kelett hogy bokáig lehessen gázolni az eldobált pakettokban meg alufóliákban, aztán persze mindenki zsebe üres, csak sörözni ment le, nem látott semmit stb. Vizelet- meg vérmintát meg ugye nem lehet venni egyesével mindenkitől mert akkor 2 napig ott ülnek, csak a kiemelkedően súlyos arcoktól...

Mindenestre parádénak elsőosztályú volt, legalább megtudtuk, hogy van még itthon 450 kommandós, azt nem tudom az év többi napjában mit csinálnak? Lehet, hogy csak színészek voltak?
Mé­regerős tesz­to­­­szte­ron-ké­szít­mé­nyekkel lövi be magát VV Cristofel, aki azért nyúlt a kokszhoz, mert nem akar szégyenkezni a teste miatt, írja a Blikk. A bulvárlap csodálatos hétvégi cikke így folytatódik: „Olyan leszek a teszto­szterontól, mint Hulk, a…..
Megdöbbenéssel olvastam a fantasztikusnak beállított akcióról a híreket. Felkutattak, felderítettek, felgöngyölítettek, szuperül működött minden. Négy főt őrizetbe vett, 39 főt előállított és kábítószergyanús anyagokat, valamint kábítószer…..
Egy normális jogállamban a rendőrség szerepe arra kellene, hogy korlátozódjon, hogy a társadalmi normák felett őrködjön. A törvények betartatása és az ésszerűség egymást átölelve kellene, hogy érvényesüljön cselekedeteikben. Ozora. Lehet hallani az ozorai fesztről ezt-azt.…..
Oké, lehet hogy kicsit könnyű célpont a Zyngát ekézni pont itt a Szőröstökű Igazzy Gémerek Mekkájában Farmville-estül-mindenestül, de szögezzük le, a cég felemelkedése (és bukása?) a játékipar egyik legizgalmasabb jelensége volt az elmúlt pár évben. Ami meg most…..
Subba Autós Peepshow 2012.07.26 11:00:00
Az egyik autókereskedésben mintha elment volna kicsit a búra, hát nem érted, hogy ne értetlenkedj már:   Leírás: JÁRMŰVEINK BEMUTATÁSA GYAKRAN KIMERÍTŐ PSZICHOLÓGIAI MUNKÁT IGÉNYEL, EZÉRT MINDEN MEGTEKINTÉSÉRT 10.000 FORINTOT SZÁMÍTUNK FEL A JÖVŐBEN, AMIT VÁSÁRLÁS…..
joskagyerek666 2012.07.27 19:03:27
@autocentrum.hu: Annyira buta vagy, neked kár lenne megmagyarázni bármit is.
Hát, ennek is vége. Legalább is Gyurcsány Ferenc szempontjából. Persze, máris jönnek a cinikusok, hogy a sukorói koncepciós vád ejtése a volt miniszterelnöknek veszteség, hiszen nem lesz tárgyalás, "kevesebb a műsorperc." Az illető nyilván belegondolt, hogy milyen érzés négy…..
joskagyerek666 2012.07.21 10:31:56
@Marós: Feri egy playboy, mindig ment a tánc, mosolygós CNN interjú (hát az csak füllentés volt kár, hogy az angolban nincs erre szó :D), nem egy képen elég jó milfekkel pimpesített, meg úgy maga a megjelenés volt egy stílusa... Viktor meg egy karótnyelt fasz állandóan csak a focimeccs meg "háhovamennekezekafiatalok", túl sok idejét leköti a gazdasági háború nem ad az imidzsre... Mind a kettő a szakmájának a szégyene, de mostmár cirkusz sincs... köszviktor!
„A kormány új gazdasági modellt épít, amelynek a Coca-Cola a kedvezményezettjei közé fog tartozni” - mondta Orbán Viktor a Coca-Cola Magyarország dunaharaszti székhelyén, amikor aláírta a stratégiai partnerségi megállapodást. Ha ő is arra az új gazdasági modellre gondolt,…..
joskagyerek666 2012.07.21 08:27:11
Hende Csaba honvédelmi miniszter április 7-én személyesen indította útnak Várpalotáról a skandináv portyára induló, onnan a tervek szerint decemberben visszaérkező, két főt: - Csepin Pétert, a Bakonyi Poroszkálók elnökét, önkéntes tartalékos katonát, hagyományőrző…..
Subba Lara Flynn Boyle lábujja 2012.07.03 13:33:00
A legcukibb csaj a Twin Peaksből. Régen, és most.   ..
Cseh lapértesülések szerint letartóztatták Randy Blythe-ot, a Lamb of God metálzenekar énekesét. Az együttes éppen a prágai koncertjükre érkezett az országba, amikor a hatóságok emberölés vádjával őrizetbe vették a frontembert. A vád szerint két évvel ezelőtti prágai…..
joskagyerek666 2012.06.30 15:48:50
@gézabéla: egy büdös nagy csicska ez az ember
Radimir Čačić politikus, jelenleg a horvát kormány alelnöke. Magyarországon tavaly januárban közúti balesetet okozott, aminek következtében két ember meghalt. Nem volt ittas, az eljárás során ez fel sem merült. Nem sikerült megállapítani, hogy túllépte-e az autópályán a…..
Subba Ez mi a fasz??? 2012.06.29 21:12:00
via..
joskagyerek666 2012.06.29 23:17:19
Olyan, hogy a takarító szólt: “most akkor lécci hagyd el a helyet, mert porszívóznom kell alattad”, olyan nem fordult elő... Soha nem sikerült a német munkahelyemre úgy érkeznem, hogy első legyek. Akkor sem, ha reggel 6-kor toppantam be. Valamelyik kolléga mindig…..
3:00 perc után még egy kis szabadverselés is befigyel ettől a delikát kis asszonytól. ..