Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyomtaTóni

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tibor aznap rózsavízzel keresztelkedett, a szaga legalább is erről árulkodott. A szája sarkában bujkáló kaján félmosoly és a szemében megcsillanó ádáz rosszindulat viszont valami egészen másról. Történetesen a jó kurva édes anyukájáról.  Tibor építési vállalkozó…..
COPYtroll Akciójelenet 2012.06.29 13:01:00
Éppen olvasgattam... Hát igen, ha azt jobban el tudod képzelni, a csecsemős képeket nézegettem a facebookon, mivel olyan édik, mint a szacharin. Egészségesen zabálnivalók, nem hizlalnak, ilyenek. Éppen az egyik kis kopasz tüneményt csodáltam reiszoltam rá nyugisan, amikor legnagyobb…..
nyomtaTóni 2012.07.03 16:32:42
COPYtroll Adjál már egy SHÖRT! 2012.07.03 16:32:00
Zsuzsa már akkor lájkolta a helyet, amikor belépett az üzletbe. Csinos kis belépés volt, nem mondom, decens és kiszámított, puha és lehetőségekkel teli. Zsuzsára ezekből csak az egyik jelző volt igaz.  Zsuzsa egy másik copyból érkezett, így szól a legenda. Egy közösségi…..
Ne fizesd ki tízezressel A hatvanöt ForintotRáncos, csoffadt, koszlottAnyaszomorító fejjelbazdmeg! Nem te vagy ma az egyetlenÉs nem az egyedüliÉs bár alkalom szüliA rút pofádat beverembazdmeg!De tovább is van, ugyan nem sok és nem is mesélek róla szívesen, azért ha mégis…..
Úgy fújt a szél, mint gigász ánuszból elődörrenő fermentált karfiol-fing. Vagyis kezdődhetne így is, mint egy fasza felütés egy hatásvadász regényben, de nem fog. Ez nem a szélről fog szólni, hanem a fingszagról, a dögletesről A/4-es lapok kontextusában, és igen, RÓLAD fog…..