Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fregatt

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Újabb fordulójához érkezett a magyar belpolitika Tabu játszmája: most éppen a kommunista diktatúrákhoz köthető személyek és intézmények nevének használatát tiltanák kormánypárti politikusok hivatalos elnevezésekben. Az előterjesztéshez csatolt listában példaként a…..
fregatt 2012.06.24 17:09:56
Azért arról már nagyvonalúan hallgat a Marijka néni, hogy a cégeknek kurávra nem csak illetéket kell fizetni ha megváltozik a címük.

Kapásból újra kell írni a társasági szerződést amihez ügyvéd kell, új aláírási címpéldányt kell csinálni amihez meg közjegyző kell, aztán kellenek új névjegyek, promóciós kiadványok, cégtáblák, bélyegzők és kb még a végtelenségig sorolhatnám, hogy cégprofiltől függően még mik... Szóval ezeket is mind ki tetszik majd ugye fizetni abból a feneketlen perselyből?

Apropó, ha már megszállás! A magyar népet 150 évig megszállva és elnyomva tartó török birodalom emlékét nem kellene végre eltörölni? Itt lenne az ideje átnevezni Törökbálintintot, a Törökvész utat, Török utcákat, Szultán utcákat és persze a törökfürdőt elnevezést. Aztán majd a mocskos rómaikra is sor kerülhetne kezdve mondjuk Aquincummal, a Római parttal, stb.

Nem is tudok szebb feladatot elképzelni a kétharmadnak ennél.

Az a szerencse, hogy amúgy semmi más probléma nincs már ebben a kurva országban, mindenki akkora jólétben és létbiztonságban él, hogy el tudom képzelni ahogy sorra keresik meg a zemberek Marika nénit, hogy ez a nagy jóság már csak akkor lehetne még jobb, ha arról a fránya Frankel Leóról elnvezett utcát át teccenének nevezni végre Vitéz nagybányai Horthy Miklós Sugárútra, mert Frankel Leó neve annyi sok rémes emléket ébreszt abban a 0.005%-ban akinek egyáltalán fogalma van róla, hogy ő sötét oldalon állt, miközben a kormányzó úrról mindenkinek csak boldog emlékei vannak.