Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zolibácsi

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog Nagy bevásárlás 2006.09.28 11:13:23
A budapesti listavezetők vitája (a Kedd 21-ben) nem okozott különösebb gyomoridegességet, nem haraptam el a nyelvemet a nagy izgalomtól. Zsinka testvér volt látszólag a legfelkészültebb, a munkáspárti gyerek nem egy nagy szaki, a tévés közeg is idegen volt számára de szegényes…..
zolibácsi 2006.09.28 12:18:54
Demszky Gábor felhívása

Kedves Budapestiek!

Végső elkeseredettségemben fordulok hozzátok. Kérlek többé senki ne szavazzon rám! Kurvára elegem volt már 94-ben is az egészből, de párttársaim ragaszkodtak hozzá, hogy induljak. Nekik meg nem mondhattam nemet, mert akkor le kéne antiszemitáznom magam. Mindent elkövettem eddig is, hogy ha már muszáj indulnom legalább ne nyerjek. Mindhiába. Mit csináljak még, hogy ne az én kibaszott nevem mellé ikszeljetek? Azt hiszitek könnyű volt elérni, hogy Budapest legyen a legmocskosabb város? Azt hiszitek az a rengeteg kutyaszar magától kerül az utcákra minden reggel? Értsétek meg! A BKV járatokat már nem tudom tovább ritkítani. Egyszerűen nincs több hely a buszgarázsban. A 4-es metró építését nem tudom tovább késleltetni. Nincs több hely. Nem tudok több holokauszt múzeumot építtetni, nem tudok több köztéri menórát kirakatni. Mit tegyek még, hogy rájöjjetek?

Csinálok nektek homokos felvonulást, transzvesztiták és buzit dugják végig a várost vasárnap délben. Erre ti, perverz állatok még élvezitek is. Éjszakánként saját kezűleg ásom ki a kátyúkat, megvétózok minden tervet az úthálózat bővítésére, lezárom a Lánchidat és a pesti rakpartot. Már majdnem az összes parkolóhelyet és parkot megszüntettem a városban. Kemény, kitartó munkával elértem, hogy se kocsival, se tömegközlekedéssel ne lehessen közlekedni. Már annyit loptam és sikkasztottam, hogy hegyekben áll otthon a közpénz. Nem bírom hazahordani a Touareggel. Tudom, hogy a többiek is összejátszanak a szadesszel. Direkt nem állítanak egy épkézláb jelöltet és azt is eldugják nehogy valaki megismerje a nevét a választások napján. Ők se hülyék. Kinek kell ez a szarhalom?! De 46,7 százalék?! Normálisak vagytok? Mi a faszomat csináljak itt még négy évig?! Ha még egyszer megszavaztok, lezáratom az összes hidat, felveretem az összes aszfaltot, állati ürüléket importálok Afrikából, csöveseket New Yorkból és Moszkvából, aztán diszidálok Horvátországba. Építek egy kastélyt a tengerparton. Persze a ti pénzetekből. Gondoljátok meg!
Üdvözlettel: DG