Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Stefánia kisasszony (lánctalpas germán kurva)

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha nincs ellenfél, belelövünk a saját lábunkba. Talán ezt gondolhatta Fördős Attila (Fidesz-KDNP) váci polgármester, aki az index híre szerint csütörtökön jól leteremtette a Madách Imre Gimnázium igazgatóját és helyettesét, mivel ők nem kívántak diákokat delegálni a…..
Stefánia kisasszony (lánctalpas germán kurva) 2015.03.15 11:39:27
Kedves amerikai Barátaim! Segítség. Segítség. Help, help, vagy hogy mondják felétek. Bocsássatok meg, de az újfidesz után nehezen habla ingléz, úgyhogy azon  a nyelven folytatom amit Smit Páll is megért. Szóval az van drága aranyos mackótestvérek, hogy úgy el vagytok ezzel az…..
Stefánia kisasszony (lánctalpas germán kurva) 2012.07.04 17:49:58
@Fabius: Hmmm... azzal a hátsó gondolattal jáccol, hogy +durrantanád? Fura gusztus. :-))
Stefánia kisasszony (lánctalpas germán kurva) 2012.07.04 17:51:07
@oregano: A kurucinfo miért terrorizmus? Bocs nehéz a felfogásom...
Nagy nap virradt Tündérországra, úgyhogy szeretném, ha a kávé után a reggeli bágyadtságot felváltaná a lelketekben a honfiúi-honleányi büszkeség. Mától minden jobb lesz, mondhatni tündérmeseszerű: érvénybe lépnek a kormánykatonák által nem látható, de ettől még 150…..
Stefánia kisasszony (lánctalpas germán kurva) 2012.07.02 05:02:28
Orbán Viktor beszédének szó szerinti leirata

Az alábbiakban közöljük Orbán Viktor 2008. február 13-án, a SYMA csarnokban elmondott évértékelő beszédének szó szerinti leiratát.

www.fidesz.hu/index.php?Cikk=108394

részlet:
"Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Kedves Barátaim!

A népszavazás másik nagy témája az egészségügy és a jövőnk. Azt talán mindenki tudja ebben az országban, hogy Európa egyik legtöbb adót és járulékot fizető országa vagyunk. Ezért aki ingyenes egészségügyről beszél, ezt a fontos tényt valójában elhallgatja. Magyarországon ma egy átlagos jövedelmű dolgozó és az ő alkalmazója évente mintegy 260-261 ezer forint egészségügyi járulékot fizet be. Ez évente több mint negyedmillió forint! Hol van itt az ingyenesség? Joggal várja el az ember cserébe, hogy ezért megfelelő időben és megfelelő színvonalú alapellátást kapjon. Joggal várjuk el cserébe, hogy az orvosokat és az ápolókat tisztességesen megfizessék. Nézzék meg, hova jutottunk a hálapénz elleni sikertelen harcban, szélmalomharcban ma már hálapénzt is, meg listapénzt is fizetünk. Listapénzt azért, hogy előbbre jussunk azon a várólistán, amelyen, ha előrejutunk, talán majd hamarabb fognak bennünket meggyógyítani. Mit jelent hát végül is a vizitdíj és a kórházi napidíj? Azt jelenti, kedves Barátaim, hogy kétszer fizetünk ugyanazért! Ez olyan, mintha egy színházba befelé és kifelé is jegyet kellene váltani. Higgyék el, máris sokan vannak - és ahogy elnézem a gazdaság fejleményeit, egyre többen lesznek - azok, akik nem tudnak kétszer fizetni. Ez azt jelenti, hogy nem mennek orvoshoz, nem gyógyulnak meg, és a végén nem lesznek munkabíró emberek: az államra fognak szorulni. Segély, mesterségesen létrehozott munkahelyek, valahogy az életben maradáshoz való segítés terhe. Ez azt jelenti, hogy ez a politika, ez az egészségpolitika összességében többe kerül Magyarországnak, mint amit az állam vizitdíj és kórházi napidíj formájában beszed. "
Stefánia kisasszony (lánctalpas germán kurva) 2012.07.01 21:47:20
@dr. Bubó: "foglyák " :-))
Stefánia kisasszony (lánctalpas germán kurva) 2012.07.02 04:35:53
@a szív fészkei: Ha már a magyar nemzetnél tartunk. A legjobb az volt amikor az MNO fórum vezérgyűlölködő jobbosa Írysz a muszájt ly-al írta. Aki magyartanár volt civilben. :-))
De ott a yatumux nevű nagyképű vezérhülye aki leírta hogy benne van az üzleti élet "sűrülyében". :-))
Csapj fel te is pénzügyminiszternek! Szavazz arról, hogy hol változtatnál a gazdaságpolitikán? Állíts fel egy alternatív költségvetést! Mely adókat és kiadásokat növelnéd, vagy éppen csökkentenéd? Persze úgy, hogy a költségvetés egyensúlya fennmaradjon. Az alábbiakban…..
Stefánia kisasszony (lánctalpas germán kurva) 2012.06.30 18:47:52
@MikeBoy: Na meg a nyugdíjpénztárak is, aminek felhalmozásait a fidesz lenyúlta.
Tovább gyűrűzik a földügy, kedves Feleim. Az első fideszes fecskék már menekülnek a népharag elől, de van aki kitart. Mit kitart, ő az Ángyán székét fűrészelő legény a gáton, vagy éppen a hírtévében sóhajtozó, bánatos bulldog fejjel picsogó ártatlan áldozat, akit…..
Stefánia kisasszony (lánctalpas germán kurva) 2012.06.30 18:39:11
@Fabius: Remek rajz. Mutatja hogy a halántéki érnek köze nincs az agy oxigén ellátásához.
Stefikét kényeztesd! Én megyek.
Ja, és még Kafka is eszembe jutott, Coetzee-n keresztül, Michael K élete és kora, de címbe ennyi manapság már nem zsúfolható bele, bezzeg néhány száz évvel ezelőtt! Szóval egy kis irodalmibb kurvaanyázás jönne, de előtte fohászkodjunk egyet Balog tiszteletessel: „A…..
Stefánia kisasszony (lánctalpas germán kurva) 2012.06.30 12:31:18
K-Blog Simicska most Vácra megy 2012.06.29 16:12:00
A ma megjelent Közbeszerzési Értesítőt Simicska Lajos biztos örömmel vette kézbe, hiszen a Közgép egyik érdekeltsége, a Dunántúli Kft. - a Thales Austria Gmbh-val és a Thales Rail Signalling Solutions Kft.-vel közösen - sikerrel szerepelt a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.…..
Stefánia kisasszony (lánctalpas germán kurva) 2012.06.29 19:37:31
@Stefánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány): Bazz! Egy szögre hogy akasszam magam! Be kell verni, de előbb a te pofádat!
Akarod, hogy a faszbúkos e-mail címed legyen az alapértelmezett a közösségi oldalon? Nem? Basznak rá arra, hogy te mit akarsz, elvégre nyavajás kis user vagy és ingyé használod az oldalt... Két új változást is bevezetett a népszerű közösségi oldal, amelyről nem tájékoztatta…..
Stefánia kisasszony (lánctalpas germán kurva) 2012.06.26 23:37:08
Stefánia kisasszony (lánctalpas germán kurva) 2012.06.26 23:38:26
„A beszéd miatt tápláljuk azt az illúziót, hogy az emberek szabadok…” Cioran Lassanként időszerű volna, hogy ennek a mondatnak a jelentőségéről, fontosságáról valaki felhomályosítsa Tarlós Istvánt és az ő budapesti adó-ámokfutását kétmilliárd forintos megbízás…..
Stefánia kisasszony (lánctalpas germán kurva) 2012.06.24 09:22:42
Stefánia kisasszony (lánctalpas germán kurva) 2012.06.24 09:26:19
ProgBlog Kormányt ellenségéről 2012.06.23 11:07:00
„Az Zsuzsánna egy szép német leán,Bécsben lakik Tiefengrab utcáján” Balassi Bálint: Hatvanodik – XVI. század. második fele   Törvényjavaslat született arról, hogy a jövőben betiltanák (ó, milyen szép is ez a szó – és milyen szimpatikus korszakokat idéz vissza!) a…..
Stefánia kisasszony (lánctalpas germán kurva) 2012.06.24 07:28:04
@Kalmár: Mit őrjöngsz te szláv másodrendű?
Zakatol a vonat, utazik az állomás, belebuktok Lajos, bele, mint még senki más!  (via)  Visszajött az OLAF, mert kíváncsi lett Irén. Ja, az Oli Rén. A Népszabadság információi szerint az Európai Csalás Elleni Hivatal nem haverkodni jött, hanem százmilliós uniós…..
Stefánia kisasszony (lánctalpas germán kurva) 2012.06.24 07:19:38
Palotaforradalom van Tündérországban! Az Állami Számvevőszék gyakorlatilag kettéhugyozta a költségvetést, mint részeg mikulás a hóangyalt. Igen, ez az az Állami Számvevőszék, amelynek élére Domokos László egykori fideszes honatyát nevezte ki a Nemzeti Együttműködés…..
Stefánia kisasszony (lánctalpas germán kurva) 2012.06.24 07:17:59
@Fabius: Egyértelmű. Majd én megmondom melyik nick az igazi, te meg az letiltod.
@Stefánia Kisasszony (nordic-teuton parasztlány): Ez például hamisítvány.