Regisztráció Blogot indítok
Adatok
yuggo

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„A beszéd miatt tápláljuk azt az illúziót, hogy az emberek szabadok…” Cioran Lassanként időszerű volna, hogy ennek a mondatnak a jelentőségéről, fontosságáról valaki felhomályosítsa Tarlós Istvánt és az ő budapesti adó-ámokfutását kétmilliárd forintos megbízás…..
yuggo 2012.06.24 03:42:56
@endike: Helyeset szóltál, csak ugye tudod, hogy ebbe a "senkibe" bizony beletartozol te magad és hőn imádott Viktorod is?! Merthogy bizony 2000-ben kezdődött az eszeveszett kiköltekezés, ami onnantól kezdve végtelen licitálásba csapott át a Fidesz és a szocik között és tartott egész addig amíg üres nem lett a kassza. Illetve bizonyos szempontból most is tart, hála a gazdasági szabadságharcnak meg az unortodox ámokfutásnak, aminek köszönhetően ezer milliárd forintokat húztunk már le a wc-n, pusztán csak azért, hogy az agyhalott hülyék elvárásai kielégítésre kerüljenek.

Ugyanakkor most sem látom, hogy bármit is szólnál az ország eladósítása ellen pedig, háboroghatnál az IMF hitelből vett MOL részvényeken, amiken már 100 milliárdot buktunk, háboroghatnál a Közgép üzelmein, az újabb állami százmillárdokból induló mobilszolgáltatón - miközben ugye lassan széthullik a MÁV, a BKV, a Malév meg már csődbe is ment. Szóval nem látom, hogy felemelnéd a szavad mindezek ellen. Vajon most miért vagy csenbden?