Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Desztenye

9 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lifedrops 2017.05.10 21:45:00
Dán sörgyár esete a vizelettel Végy 50.000 liter emberi vizeletet és készíts belőle, pontosabban vele, sört. Furcsa, vajon miért kapkodnának el ilyen italt? Vicces, nem? Márcsak azért is, mert a dán…..
Lifedrops 2017.05.04 22:00:00
  Miért készítsünk érzés-szótárt magunknak?  És mi köze van ennek azokhoz a szavakhoz, amiket nem lehet lefordítani? Folyton azt tapasztalom, hogy az emberek többsége környezetemben a…..
Lifedrops 2017.05.01 17:55:00
        Szundi fitnessFélreértés ne essék, nem a hét törpe egyikének szánt zsírégető testgyakorlatokról van szó. Ha már esett szó a babákról és…..
Lifedrops 2017.05.01 15:11:00
Ford kiságy babáknakNemrég a Ford Motor Company előrukkolt egy újdonsággal. Kisgyerekes családok tudják, hogy néha milyen nehéz a kicsit álomba ringatni otthon az ágyában. Bezzeg amikor autóval megy a…..
Lifedrops 2017.04.30 14:57:00
Hogyan fogjunk neki az írásnak?avagy 10 ötlet kezdő íróknak Ha már blogot indítok - gondoltam - miért ne írjak arról, hogy hogyan kezdjünk el írni? Mivel ellenérv egy csepp sem jutott eszembe,…..
Esztitől: Hozzávalók: 4 dl liszt12 dl reszelt s.répa1 kk fahéj3 dl nádcukor - én most lágysötéttel csináltam1,5 dl olaj2 marék mazsola2 marék pörkölt darabos dió2 kk szódabik. - ezt én citrommal kipezsegtettempici só Egyszerű, csak a répa reszelése tűnik elsőre lassúnak, de nem az. :) Jó…..
Annától: Hozzávalók: 20 dkg fehér tönkölyliszt 20 dkg teljesőrlésű tönkölyliszt (vagy zabliszt , most ezzel csináltam, így is jó) 1tk szódabikarbóna 40 dkg darált kókuszreszelék 25-30 dkg növényi margarin 1 -2 dl rizstej ( gyúrható tésztát kell kapjunk) 25 dkg nádcukor..
Esztertől:Öntet: 1 füstölt tofu egy harmada 1 vmilyen másféle tofu egy harmada víz 2 ek hidegen sajtolt olivaolaj fél kk citromlé 1 kk (fekete) só 1 tk v. kevesebb kurkuma 1 kk mustárEzt összeturmixoljuk. "A tojás": Mindkét tofu 2/3-d része, amit apró kockákra vágunk. Az öntetet…..
Eszter receptje: Hozzávalók: Fél fej káposzta reszelve                         1 közepes szál sárgarépa reszelve Fél fej vöröshagyma reszelve           9 ek majonéz 2 ek (dijoni) mustár 1/4 citrom leve 1 kk só 1 kk bors 1 órát minimum, de a legjobb, ha egy éjszakát állni…..
Esztertől:Kb. 25 dkg padlizsán kis kockákra vágva1 hagyma kockára vágvaolaj2ek sűrített konzerv paradicsompürébabérlevélpici nádcukor vagy méz1-2 bio citromkarika héjastólsóesetleg pici kakukkfű Az olajon a hagymát majd a padlizsánt megfuttatjuk, aztán a többi hozzávalót kis vízzel felöntve…..
Hogy mi jár a fejemben? Itt ülök a könyvesboltban, és nézek befelé. Mármint a művelődési ház felé, ahogy - néha szemüveges - elsőre szürke lányok, rövidre nyírt hajú nem szemüveges fiúk hogyan változnak át. Kabát, ruha van rajtuk, hétköznapi embereknek tűnnek. Gurulós…..
LÉLEKTÉR Ezen a honlapon részletesen megismerkedhetsz a filozófiámmal, ami egyszóval stresszoldás, több szóval: a test-lélek-szellem harmonizálása. A logóban látható fa (lsd. korábban) szimbolizálja számomra azt a teljességet amik vagyunk és amivé válhatunk, ha…..
Épp egy éve, hogy megszületett a blog...azóta egy másik gyermek is világrajött. A Lélektér saját honlapja. Íme!  http://lelekter.wix.com/lelekter# ..
KREATÍV LÉLEKTÉR Elkezdődik 2012.06.26 20:23:00
Blogot írni trendi. Nem akarok trendi lenni. Inkább "rendi lenni" volna jó. Úgy is mondják, hogy rend a lelke mindennek. Ez megfordítva is igaz: lélek a rendje mindennek. Amióta a pályaválasztás kérdése először felmerült - sőt már jóval előtte is -  mindig az érdekelt, hogy…..