Regisztráció Blogot indítok
Adatok
monoli40

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A balliberális európai elit megtámadta a példátlan támogatással rendelkező kormányt és ezzel nemzeti szuverenitását is, mondhatnánk, csak éppen fordult a kocka. Romániában az történik, mint Magyarországon, csak sokkal gyorsabban. Az önkormányzati választásokat brutális…..
Na nem, nem senki által nem legitimált hitelminősítő cégek, de még csak nem is titokzatos pénzügyi körök. Legalábbis nem elsősorban. Magyarországot nem mások támadják, mint a brit filmszínészek, közülük is legfőképpen Hugh Grant! Ennek pedig több lehetséges magyarázata…..
Sokan értetlenül állnak a ferihegyi gyorsvasút belengetett ötlete előtt, amelyről egyre több találgatás jelenik meg a sajtóban. A tervek még csak körvonalazódnak a nyilvánosság előtt, az viszont biztos, hogy a gyorsvasutat valakik halálosan komolyan gondolják. A sanghaji…..
monoli40 2012.06.24 17:12:08
@d.z.: Félreértések elkerülése végett nekem nem létkérdés a vasút Ferihegyre, csak a mai hálózattól független, külön épített pálya, meg a befektetői pénz nem tetszik.Ezért kell az EU-tól a pénz.
Azért azt be kell látni, hogy Ferihegy 1, a város belsejéből nem egészen fél óra alatt elérhető vonattal, ami nem összehasomlítható az M3+200-as busz variációval.
Nyílván a BKV általános állapota fontosabb, de itt egy értelmetlen, önálló, soha meg nem térülő, vagy megfizethetetlen árú gyorsvasútról van szó, amin csak a kinaiak keresnek.