Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jó film

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Geekblog Prometheus 2012.06.06 22:54:00
A Prometheus körül akkora hype alakult ki, ami talán még a stúdiók néhány idei másik nagy dobása, a Bosszúállók és a Sötét lovag: Felemelkedés körüli cirkuszt is megfejelte. És a rendező személyéhez, illetve az általa életre keltett Alien franchise új irányba vivésének,…..
Jó film 2012.07.06 01:43:52
@Thom Yerk: Thom, akkor neked idegesítő volt az első Alien rész is mert az egész úgy indult, hogy átmentek az idegen űrhajóra ott megtalálták a tetemet felmásztak rá és belenyúltak a kirobbant mellkasán tátongó lyukba, aztán megtalálták a tojásokat és azokat is megfogdosták.
Akkor neked valami olyasmi filmet kéne nézned amikor találnak valami érdekes, furcsa vagy feltehetőleg nem erről a világról származó dolgot akkor körbeülik és félórákat elmélkednek róla sőt a legjobb ha búra alá teszik vagy erőteret vonnak köré. Aztán a filmben egy asztal körül egy pohár bor társaságában elméleteket gyártanának, hogy mi lett volna ha hozzáérnek vagy beviszik a bázisra/űrjárműbe mi történhetett volna ha... és amikor kidumálták magukat akkor megköszönik a figyelmet és hazamennek meccset nézni. Egy kérdés merül fel csak. Ha egy 1979-ben készült filmben kiderül az, hogy téged idegesít ha emberek idegen fajokhoz érnek és fogdosnak akkor minek nézted meg ennek a filmnek az előzményét 2012-ben amikor először kerülnek kapcsolatba az idegenekkel és feltehetőleg hozzájuk fognak érni. Egyébként az összes Alien filmben megfogdossák vagy a tojást vagy a kicsorgó nyálát az idegennek morzsolgatják az ujjaik között stb stb. Esetleg azt hitted, hogy a szellő hordja a szájukba az idegen anyagot miközben reggel ásítanak egy nagyot? Vagy egy légyszerű állatka rászáll a tojásra és a kutató vállán utazva bekerül az űrhajóra és rászáll a hanyagul az asztalon hagyott szendvicsre amit aztán megeszik valamelyik? Lehet, hogy rég volt 1979 és 2012-re elfelejtetted, hogy ez téged idegesít.
Jó film 2012.06.24 03:24:07
@vargatom: Az ok, hogy megsemmisül de mikor? Igen a végén a filmnek! Tehát addig a Prometheus javában küldi haza az adatokat a Weyland vállalat központjába mondjuk, plusz a droid is működik még de nem vagyok gondolat olvasó, hogy hogyan fogja Scott bácsi tovább szőni a szálat addig amíg össze nem ér. De remélem minél hamarabb megtudom és nem kell rá sokat várni. Ja és a rendezői változatot is nagyon várom mert a multik miatt rövidebbre kellett vágni, hogy a nagy tömegeknek könnyebben befogatható legyen de ez így sem nagyon jött be mert agyas film és nem hullanak az emberek mint a legyek nem lőnek szarrá mindent és nem hemzsegnek az alienek.
Jó film 2012.06.24 03:35:36