Regisztráció Blogot indítok
Adatok
chuwax

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi videó az, amelyet - tipikusan - mindig tervezünk, de végül sosem jut idő rá. Biztosan nem ismeretlen önök előtt sem a jelenség és az időhiány. Most valami csoda folytán az OMG-nél valahogy lett egy pár órányi üresjárat, így elkészült ez a kis werkfilm, melynek…..
chuwax 2013.01.06 14:08:00
@bekman: nem csúcskategóriás, de fullHD-ban nézted? És ezt így hogy?
Tudom, személynevek elé főszabályként csak Tuskó Hopkins ír határozott névelőt, de amikor valaki valamiben emberesen leteszi a névjegyét, már kijár neki a névelő. Van egy "öregember", akit egy közép-európai ország turisztikai hivatala az ország reklámarcának…..
Egy régebbi posztomban felmerült ez a nagyon hálás téma - bár mindenki tévesen tulajdonnevekről beszél. Az szerintem vitán felül áll, hogy ha valaki Budapesten él, a Ferencvárosban, akkor ott kiteszi az a-t. Nahát, névelő, tulajdonnév és még helyes is?Tibi született…..
Az iWiW korábban megpróbálta meggátolni, hogy különöző programok segítségével a júzerek összegyűjthessék saját ismerőseik emailcímeit. Aztán hamar kiderült, hogy az emailcímek képpé alakításával nem sikerült meggátolniuk, hogy a felhasználók exportálják iwiwes…..