Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CoDWaW31

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Barcanoticias Előre a szezonért! 2020.08.08 11:23:40
Ma este 21.00: Barcelona - Napoli..
CoDWaW31 2020.08.09 19:35:58
@Eminusz: Egyetértek.

A PSG fél éve nem játszott tétmérkőzést, míg az Atalanta jól tolja, és az egyik legszórakoztatóbb focit játszotta, habár szegény Ilicic depresszió miatt élete talán legfontsabb meccséről marad le:S
Mindenkinek eljön az életében a pont, amikor regel a Tinderre: hiszen ha munkát, húzódzkodórudat, sört, kávét, barátokat már évek-évtizedek óta az internetről szerzünk, akkor miért ne pont a szerelemmel tennénk így? Hát nem? Nincsenek felesleges körök, eltékozolt órák és randik - mindent előre…..
CoDWaW31 2020.05.31 22:45:37
@hutp: Igen. A klasszikus "mindent elvár, semmit sem nyújt" esete, az ilyenek azt hiszik hogy amiért nőneműnek születtek, alanyi jogon jár nekik a 0-24-es mesemondó.(közben szigorúan hirdetve a nemi egyenlőséget!)

Az olyanok várják el hogy egyoldalúan szórakoztasd őket, stand-uposokat megszégyenítő teljesítménnyel, akik alapvető kérdéseket sem képesek feltenni, külön téma feldobásáról nem is beszélve.
Az ilyeneknek egész éjjel mesélhetsz, cserébe az "aha," ok", "dejó" kategóriás reakciókért, és ha továbbra is fent sikerül tartani az érdeklődést akkor a nyereményed hogy találkozhatsz a "hatalmas és elragadó személyiségű" hölggyel.
Csak kalandra jó ez a kategória, milyen kapcsolat is lenne az amibe ennyi kreativitást, energiát ölsz, és cserébe a másik annyit adott hogy vissza méltatott írni? :D
Elmész dolgozni, utána bevásárolni, utána haza mész, kitakarítasz, felújítasz 2 szobát, közben a hölgyemény is tiszteletreméltó módon kiveszi a részét a feladataiból, például felkel az ágyból hogy bekapcsolja a TV-t.Az egyensúly:)

Kedvencem amikor elvárják hogy valami hihetetlenül egyedi és különleges szöveggel nyiss egy IDEGENNEK, különben már nem vagy ember, vissza sem írnak, mintha valami elit társkeresőn éreznék magukat, ahová regisztrálni csak szigórú elbírálás alapján(vagyon, külső, státusz) lehetséges.

A legdurvább változás akkor is az hogy régen a legfullosabb nők privilégiuma volt ez a fajta viselkedés, manapság már az átlagos, átlag alattiak is így viselkednek.
Olyan ez mint a lottó, kidobja nekik a 10/10-es gazdag álomhercegeket, és onnantól elhiszik hogy az a szint számukra, mert NEKIK JÁR, és az alá nem adják, és nem veszik észre magukat ha fél éven belül egyikkel sem matcheltek.
CoDWaW31 2020.06.01 15:29:58
@Mez1414: Mesélhetnél hogy hogyan szólítottad meg:D

Igen, manapság már mindenki a telefonját nyomkodja, ezért az hogy élőben valakit leszólítanak kezd kihalni.Ami jó hír a bátraknak :D

@#szájbergyerek#: Szerintem az hogy gyereket nevel vagy sem, nem jelent semmit.
Sőt, hány olyan van aki az ügyeletes hülyegyerekkel, akiről süt hogy buta mint a tök felcsináltatta magát véletlen, aztán jött a gyerek és elhitte hogy abból örök szerelem lesz.
Érdemes pár mostani 20-onéves szingli anyukát megnézni, hogy ki a gyereke apja, legtöbb esetben süt róla hogy valami 2 bites ösztönlény akinek a homlokára van írva, nem is értem a csajokat miért ilyen naívak, mi sem várjuk a falu ribancától hogy világraszóló anya váljon belőlük akik gyereket nevelnek, nem a körmükkel vannak elfoglalva.

Mennek is a közösségi médiában a fellázadós posztok hogy"jaj ezek a szemét apukák félrek*rnak mocskos férfiak", hölgyeim tetszettek volna nem valami jött-menttel felcsináltatni magukat és nem lenne probléma:))