Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BBotond

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedden (június 19-én) néhányan IDÉsek tettünk egy kis kiruccanást a csókakői Horthy-szoborhoz. A kaland izgalmasabb lett, mint vártuk, a visszhangja is nagyobb, és náci weboldalak a szokottnál is több hülyeséget hordtak össze az eseményekről. Hát úgy döntöttem, leírom…..
BBotond 2012.06.30 03:00:39
@Kopó:
Én is megkaptam válaszom, hogy kik is vagytok. :) Elhiheted nem ÉS a tegnapi csókakői eset után méginkább NEM fogom megérteni a nézeteiteket. Szóval, magyargyilkos zsidóknak lehet szobruk Pesten közpénzből, míg a kismagyar nem állíthat saját pénzén szobrot egy téren annak, akit mélyen tisztel. Túl nem néztél azon, hogy mit tett le Horthy az asztalra. (láttál te valaha videót az akkori elcsatolt területek visszatéréséről?) Emelett, simán támogatnád teljesen eltérő kultúrák betörését DE nem fogadod el, ha egy magyar más nézetet vall, mint te. Legalább most látom, nem tévedtem, hogy milyenek vagytok.
És ahogy egy igazi jász tenné, ha elköszönne:
„Daban horz”
BBotond 2012.07.07 18:59:34
@Kopó:
Hát nem akarlak kiábrándítani, de messze van a náciktól a JOBBIK vezetése.
A másik meg... miért is életképtelen a hungarizmus? Tényleg ismered? Vagy csak a komcsik által írt verziót? Ha egyszer tényleg más szemszögből is akarod látni őket, naggggyon-nagyon unatkozol, nyugodtan olvass attól az oldaltól is. (Voltunk, vagyunk, leszünk; Vádló bitófák; Bűnös volt-e Szálasi Ferenc; Hungarizmus) Neten is megtalálhatók, fizetned se kell érte, bár kizártnak tartom, hogy valaha belenézel egybe is.
Szerintem meg mi magyarok tökéletesen meglennénk a thalmud (főleg olyan részektől voltam rosszul, mikor kislánnyal való közösülés elfogadott, mert VISSZANŐ a szűzhártyája) és egyéb idegen kultúrák nélkül.
BBotond 2012.07.19 03:50:04
@Kopó:
Tapsolj csak, ahhoz értesz a legjobban. :D Nem vennék rá mérget, hogy hamis thalmud. Az 1800-as évek végén kobozták el egy hittérítőtől az ősök. Azóta kincsként jár azok kezében, akik megértek rá, hogy milyen eszméket akartak itt terjeszteni. (sok 'esze' volt annak a rabbinak, egy akkor 100% sváb-keresztény faluba mit gondolt, majd tárt karokkal fogadják?)
Százezrek mi? :D Akárcsak a 6 millió áldozat, ami mára már csak 300 ezer? "A háborút a győztesek írják." Valahogy hihetetlenül hangzik az a 100ezres áldozat, főleg mikor beszámolnak, hogy a hungarizmusban börtön járt a zsidóknak. (más korszakban akasztást kaptak volna, ugyanis aki az ellenségnek drukkol, az hazaáruló) És ezek a börtönök bizony nem a hungarista könyvekben szerepeltek, hanem elmondások alapján mesélték.
Baromság, mi? :,) Milyen faji elmélet, ha nem is olvastad?! (mert a hungarizmusban nem volt faji elmélet)
Nekem is jutott kezembe komcsi könyv, pontosabban a varsói gettóról. Érdekes, még ott is elismerik, hogy micsoda ellentét volt a zsidók és a lengyelek között. Majdnemcsak úgy fogalmaz, hogy megváltás volt a lengyeleknek.
Na még pár kérdés, aztán hagylak. Ha ekkora "szoborjász" vagy (mert a szobor nem üt vissza) vajon ahhoz a bizonyos kisebbségi lakásokhoz is oda mernél-e menni, hogy gyilkosok? Mert bizony ők nem egy magyarral végeztek. Vagy neked csak a zsidók számítanak? :(