Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gerq

1 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szia! Keresgeltem errol az objektivrol valami infot, de nem sokat talatam. Nem tudsz rola valamit? (Ez lenne a legfenyerosebb objektiv?) ..
Szakmai kérdésem lenne:én ugyebár Pentaxot használok amit szeretek is, viszont van aSigma-nak egy 8mm-es halszemem amire nagyon régen fáj a fogam.Bár van Pentax halam is meg Samyang 8mm de igazából ezt a Sigma-t szeretném!Ez a lencse gyári K bajonettel csak elvileg létezik... viszont…..
inphoto.blog.hu Segítség 2012.01.03 12:08:00
Segítséget szeretnék kérni:  egy ismerős lány tanul fotózni és egy Canon EOS 3000N filmes gép boldog tulajdonosa left, de nincs hozzá leírása, én meg nem találok sehol!(én se, ezért ha valaki...)..
Nem említettem, de igen komoly divatlap gyüjteményünk van, régóta gondoltam arra, hogy sorozatokat megmutatok, hogy jelentek meg az újságban? Az első Jean-Paul Gaultier 1993 kollekciójáról, amit Ellen von Unvert fényképezett, az egyik kedvenc sorozatom.    ..
gerq 2010.06.27 11:43:54
Az első körös app-arzenálomat lassan kiegészítettem még pár alkalmazással. Nem kis mértékben köszönhető ez Matt Cutts postjának, és az annak kapcsán indult threadnek. Új felfedezésem az ASTRO, az AppMonster, a SeePU, a MyTracks és az Endomondo. És végre valahára normálisan…..
YnéF Csapjad! 2007.11.10 17:00:00
Terrrrézanya... Kolbászos rájás pizza.....