Regisztráció Blogot indítok
Adatok
izzadságszagú gonzoepigon

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Általános nézet, hogy az Orbánnal szemben álló ellenzék harmatgyenge. Nincs ezen mit szépíteni, tényleg az. De a gyengeség mértékével akkor szembesülsz igazán, mikor egyik másik beül a tévébe, és elkezdi mondani mi minden fordul meg az ő kis buksijában. Te meg csak nézed…..
Egyre inkább úgy tűnik, hogy a Közgép-sztori a második Orbán-kormány legkellemetlenebb, legveszélyesebb témája lehet. Amikor legutóbb, két hónappal ezelőtt írtam róla, még csak az volt világos: a Fidesznek dolgoznia kell azon, hogy elhárítsa az ellenzéki támadásokat. Mára…..
A fiúknak fütyijük van, a lányoknak meg puncijuk. A hazai ellenzéknek meg saját ovizsaruja, aki, mint önkéntes Mr. Kimble, igyekszik kigombolni azt a fránya nadrágot, hogy a pisa mégse a csoportban csurranjon el. Nekem legalábbis ez jutott eszembe, mikor Oszkó Péter legutóbbi szavait…..
izzadságszagú gonzoepigon 2012.07.09 06:40:17
Szinte egy időben jelent meg tegnap ez a két hír: Zuglóban javul a közbiztonság, Papcsák embere után nyomoz a szervezett bűnözés elleni alosztály. Itt most a nyájas olvasó nem vihog, nem kezd el kárörvendve fetrengeni a röhögéstől azt kommentelve kétpercenként, hogy persze,…..
izzadságszagú gonzoepigon 2012.07.06 06:44:27
  Életképtelenségét bizonyítja majd a baloldali-liberális gazdasági-politikai erőtér, ha nem lesz képes megmenteni a Neo FM-et. Orbán Viktorra és támogatóira biztos nem számíthatnak, mert a Fidesz vezetői 2002-ben a saját bőrükön is megtapasztalták, hogy mit jelent…..
izzadságszagú gonzoepigon 2012.07.04 09:43:08
Döbbenetes a Fidesz szomszédság-politikája, de még azon is túltesz, ahogyan a párt lakáj médiája bemutatja a környező országokat. Legújabb mélypont, Szlovénia. A kommunista Moszkvából adott valaha Csák Elemér hasonló, egyoldalú beszámolót, amit a Mandiner követett el a…..
izzadságszagú gonzoepigon 2012.07.02 15:12:24
@Steppenwolf: a népszavazás miatt leminősítették az országot(erősödő politikai kockázat), aminek a magasabb finanszírozási költség volt a következménye. de az a pár százmilliárd ugye nem volt sok azért, hogy a fidesz kicsit megmozgassa a fillérbaszó agyatlan söpredékét.

a poszt meg jó, a mandiner a fideszes foscunami főága, mi más jöhetne onnan, mint szar?
Na nem, nem senki által nem legitimált hitelminősítő cégek, de még csak nem is titokzatos pénzügyi körök. Legalábbis nem elsősorban. Magyarországot nem mások támadják, mint a brit filmszínészek, közülük is legfőképpen Hugh Grant! Ennek pedig több lehetséges magyarázata…..
Nincs keresnivalója Európában olyan országnak, ahol törvényt fogadnak el a parlamentben, amelyhez hasonló jogi munkát csak Szaud-Arábiában a Korán védelméről hoznak. Előttünk a jelenet: Semjén Zsolt fatvát kiállt a dán karikaturistára, mert a Szent Koronát illetlen…..
izzadságszagú gonzoepigon 2012.06.27 18:26:35
Ez a pillanat is eljött Feleim: az első kifaroló nerfecskéket már láthattuk a napokban. A földpályázat nem rossz biznisz, mutyizva pláne nem az, de mégis akadnak, akiknek ennyit nem ér az egész. Mert az amit fizetni kell érte nem merül ki a bérleti díjban, hanem rombolja a renomét,…..
izzadságszagú gonzoepigon 2012.06.27 07:11:18
@forgalomkorlatozas: nem lesz ilyen, mert a fidesz zrt-n kívül nincs még egy olyan konglomerátum, amely rendelkezne ilyen magosznak csúfolt "traktoros tüntetők" alosztállyal