Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szilverbekk

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar női válogatott a spanyolországi Granollers városában szerepelt az Euroliga A-csoportjának harmadik tornáján. Ahogy korábban Szabadkán és Budapesten, úgy ezúttal sem nyertek meccset a mieink, de most a játszmagyőzelmek is elmaradtak, a házigazda spanyolokon kívül Románia,…..
szilverbekk 2012.06.22 14:42:31
A felvetett kérdéses állás és a csere amúgy itt visszanézhető:

www.laola1.tv/en/int/volleyball/cev/hungary-romania/video/200-2423-86757.html

1:50-től érdemes figyelni...asszem.

Ekkor (~4.szett) 16-15-ös román vezetésnél a 10-es Szívós nyit, majd a román támadásnál Muresan a hátsó sorból felugorva elég simán beejti a középen ugró magyar hármasblokk mögé a labdát, az 1-es helyről a blokk mögé mezőnyözni érkező Szívós mellé.

Ekkor jön be - a hibát véteni látszó - Szívós helyére Tálas (közben a liberó is a pályán), akit a fogadásból valóban kizárnak, viszont - ahogy sportfirkász megérzése eszerint valószínűleg helyes lehetett - talán nem is nyitást fogadni érkezett, meg nem is feladni (a magas blokkoló első feladó elsősoros), hanem talán tényleg csakis mezőnyözni...(hátsó soros támadónak ott marad a 15-ös Liliom, aki amúgy ebből a fogadásból meg is csinálja a pontot).

[Mielőtt felvetődne: "sem rokona, sem ismerőse"...de az tény, hogy amúgy nem vagyok nagy rajongója a "szakmázni" szófordulatnak. :)]