Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pbéla

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy érzem, ősszel beköszönt az új éra. Sok változás van az életünkben, főleg a gyerekek frontján. Végre mindkettő intézményesül - a kicsi már ügyesen beszokott a családi napközibe, a nagy meg megy a "nagy" oviba. Ezen még egy kicsit görcsölünk, ő is, én is. A kis meleg…..
Férjcserélő Post scriptum 2013.08.21 05:38:39
Sok kedves buckalakó olvasó bújt elő az odvából, és írt, meg kommentelt, hogy ne hagyjam abba. Ez édes. Tudnivaló, hogy grafomán vagyok, meg exhibicionista, úgyis írok valamit, mert jólesik. Szóval akit tényleg érdekel, mi van velem, dobjon egy privátot, és megadom az új blog…..
pbéla 2013.08.23 14:11:55
@A.Halassy: Szerintem teljesen a helyén volt az üzenet. Finoman, de határozottan rendreutasító. Mint amikor a Nagytestvér beszól a Hugicáját piszkálóknak.
:-)
Eldurrant az agyam, és csépelni kezdtem. Béna kis lányos ütéseket vittem be a felkarjára (utólag nyafogott, hogy bekékült). Meg a kocsiban még meg is karmoltam. Sosem gondoltam volna, hogy a tettlegességig fajulnak a dolgok a házasságomban, pláne nem, hogy én fogom…..
Előző este van, a lakás csendes, az egyik gyerek nyaral, a másik ájultan alszik az egész napos rosszalkodás és üvöltés után (éjszaka persze ébred majd, jeejeejee). Férj még dolgozik. Ülök, és fogadom a drukkokat, a "nemtudommiebbenajó"-kat és a…..
pbéla 2013.07.09 09:17:25
@Retroberto: :-)
Így van! Mese, vagy sem, nekik csinálni, nekünk olvasni kellene...
Elnézést, hogy csak most, de egyéb teendőim lefoglaltak, íme a sztori. Aki csak most kapcsolódik be a mesébe, kedden találkoztunk egy párral, akivel kipróbálhatjuk a többes szexet. Ha egy szóban akarom összefoglalni, akkor nagyon pozitív élmény volt. Tisztában vagyok vele, hogy…..