Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fikusz70

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha van zenekar, amit nem kell bemutatni egy rockmagazin olvasóinak, az a Mötley Crüe. Még az is hallott róluk, aki nem a glam rock irányából közelít a gitárzenéhez, a „világ leghírhedtebb zenekara” a popkultúra része, a tagjai originál rocksztárok. Írtak már róluk könyvet, és még egy filmet is…..
Két-háromévente, mondhatni menetrendszerűen jelentkezik új kiadvánnyal a House Of Lords a 2000-es évek közepe óta. Az amerikai hard rock és annak egyik nagy múltú csapata hívei számára ez éppenséggel jó hír és megbízható igazodási pont is lehet, ahogy a 2006-os évjáratú World Upside Down albumtól…..
RockStation 14 szexi rockdal 2017.04.29 09:00:00
Itt a tavasz, dagad a... jó, ennyi elég is a vulgáris kifejezésekből. Igaz, hogy az elmúlt héten, hetekben nem igazán jutott ki a randi-pozitív időjárásból, de azért a tavasz csak a megújulás, a szerelem és ehhez hasonlók időszaka. Ilyenkor tombol a romantika, amihez nem árt…..
A levendula illata egyszerre idézi meg bennünk a kisgyermekek nevető mosolyát és a nagymama kenőcsét, mellyel sajgó végtagjait próbálja nyugtatni. Ez az univerzalitás köszön vissza egy XIV. kerületi lakóprojektben is, melynek fejlesztői célul tűzték ki, hogy olyan életteret hoznak létre, ami a…..
Ahogy már mi is írtuk, a Judas Priest újra kiadja a tavaly harmincadik születésnapját ünneplő lemezét, a Turbot. Az annak idején elég vegyes megítélést kapó, de azóta vitathatatlan klasszikussá érő nagylemezt egy speckó, háromlemezes kiadásban fogják újratálalni, melynek a bónusz korongjain egy…..
A szex, drogok, rock and roll hármasban sorra hullottak és hullanak még ma is a zenészek. A túlzott hedonizmus sokak halálát követelte már, közülük többen legendává is értek az idők folyamán. Ez a cikk nem róluk szól. Itt most tíz olyan esetről olvashattok, amikor a kedvenceinket nem feltétlen…..
Thomas Poulter, aki nem félt az ismeretlentől Thomas Poulter neve sokaknak nem mond semmit, pedig erről a fizikaprofesszorról Byrd admirális még gleccsert is nevezett el, miután Déli-sarki expedíciója során Poulter megmentette az életét amikor az szénmonoxid-mérgezést…..
A Lángoló Gitárok olvasói már ismerhetik azt a történetet, ami a Queensryche szappanoperájáról szólt. Röviden: a metálzenekaron annyira elhatalmasodott az énekes Geoff Tate, hogy a többiek már egyáltalán nem jutottak mellette szóhoz, így egy verekedés után kirúgták a…..
Február 7-én a Pecsa Music Hallban lép fel Slash, akit a Myles Kennedy and the Conspirators kísér majd el ide is, ahogy általában mindenhová. A Guns N' Roses volt gitárosa mostanában nagyon belejött a szólózenélgetésbe. Kihozott pár éve egy lemezt saját név alatt, amin rengeteg…..
Na most végre egy olyan téma következik a blogon, ami még eddig nem volt. Bár nem csak autózásra vonatkoztatható a kérdés, de Pál közlekedési szabálysértésért kapott egy bírságot, most pedig azon gondolkodik, hogy közmunkára váltsa-e. Volt már közületek olyan, aki ezt a…..
Ma tartják az Egyesült Államok nagy részén az elnökválasztást. Barack Obama, demokrata és Mitt Romney, republikánus jelölt mögött viszonylag szolid kampány áll, amelyben nagyon sok könnyűzenei szereplő is részt vett. A zenészek nem csak nyilatkozatokban biztosították…..
Nyilvánossá vált, hogy melyek azok az előadók és zenekarok, amelyek jövőre bebocsátást nyerhetnek a Rock and Roll Hall of Fame-be. A 15 jelölt között ott van Albert King bluesgitáros, a Chic, a Deep Purple, az idén elhunyt Donna Summer, a Heart, Joan Jett és a Blackhearts, a…..
A Whitesnake egyelőre szünetet tart a tavalyi Forevermore lemez és annak turnéja után, de a zenekar tagjai nem pihennek. Doug Aldrich gitáros és Michael Devin basszusgitáros különböző hangszerbemutatókon kezdtek el együtt zenélni. Először Wrecking Crew néven futottak, de most…..
A Jaguár XK120-ból átalakított Flajole Forerunner első pillantásra levett minket a lábunkról és már számolgatjuk, van-e 200 ezer fontunk (70 millió forintunk) rá. Nincs, de ettől még megmutatjuk. 1953-ben még Jaguar XK120-ként gördült le az angliai Coventryben a…..
Lángoló Gitárok Elhunyt Jon Lord 2012.07.16 21:22:00
71 éves korában elhunyt Jon Lord, a Deep Purple alapító tagja. A zenekar billentyűsénél tavaly augusztusban diagnosztizáltak hasnyálmirigyrákot, mostanáig Ausztráliában kezelték. Lord nevéhez fűződik a brit hard rock zenekar legnagyobb slágerei közül a Smoke on the Water, a Child…..
Pár napja a Rolling Stone magazin készített Geoff Tate-tel egy interjút, amiben a Queensryche volt énekese lerántja a leplet az összes balhéról, ami a progresszív metal együttessel kapcsolatban felröppent az utóbbi időben. A problémák állítólag főleg Tate és a zenekar ügyeibe…..
A brit NME zenei lap idén lett 60 éves, amit egy olyan listával ünnepelnek, ahol összeszedték az újság indulásától készült legjobb dalokat. A 20-as listán mindössze két zenekar szerepel egynél több számmal, ők pedig a nyáron Budapestre is ellátogató Stone Roses illetve a Beach…..
V12 / 5.576 cm3 / 385 PS / 550 Nm @ 4.000 / 0 - 100 km/h: 6,6 s / Vmax: 250 km/h (klikkelj a nagyobb képekért) ..
Eddig bírta a Seattle-i progresszív metálzenekar Geoff Tate énekes marhaságait, és az évek óta elmérgesedő viszonyra egyfajta pontot téve kihajították az együttesből. Tate helyére a Crimson Glory énekese, Todd La Torre érkezett. Scott Rockenfield, a zenekar dobosa az ilyenkor…..